Kam na prodlouženou dovolenou v září 2019?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Prázdniny se pomalu blíží svému konci a většina už se nemůže dočkat práce nebo školy. Nicméně někteří teprve dovolenou plánují a tady se dočtete o Last Minute nabídkách v září a dalších tipech. 

Září plné Last Minute 

Cestovní kanceláře vědí, že poptávka po Last Minute nabídek neutichá ani v září, a proto nabízí pestrou nabídku dovolených. U Last Minute dovolených dosáhnete slevy až -56%. Invia nabízí dovolené v oblíbených desetinách jako Egypt, řecké ostrovy nebo nejvíce navštěvované Chorvatsko. Zkuste také novou funkci Cestomixujte, kde si navolíte, kam chcete letět a bydlet.


Slevový kód na Pelikán a KIWI

V případě, že si plánujete dovolené podle sebe a kupujete letenky samostatně jako já, zkuste srovnávač letenek Pelikán nebo Kiwi. Na Pelikánu můžete využít slevový kód -500 Kč a také nově slevový kód -600 Kč. Není už ani novinkou, že Pelikán nabízí celé pobyty a vystupuje v roli CK Pelikán. Vyberte si svoji dovolenou ještě v září, ať už k moři, do orientu nebo slovenských Tater. Máte také možnost zasoutěžit na této stránce o lístky na Srí Lanku nebo můžete vyhrát 7 000 Kč na boty. 

Nakupujete letenky na KIWI? Využijte při nákupu letenek na KIWI promokód na 5 €. Na závěr stojí za vyzkoušení funkce Multicity, u které máte možnost využít nákup více letenek při 1 výletě za výhodnější ceny. 

Booking sleva min. -20% v září a říjnu

Letenky už máte nakoupené, ale kde přespíte? Ideální cestou je Booking.com, kde nyní v září a říjnu natrefíte na min. slevy -20%. Také můžete využít věrnostní program GENIUS, který nabízí nižší ceny než u běžného nákupu ubytování. Registrace je zcela zdarma. Pokud chcete alternativu, doporučuji zkusit AirBnB, který nabízí nevšední zážitek z dovolené. Na opravdu zajímavé ceny na AirBnB dosáhnete při delších pobytech. 



Vydáno: 23.7.2019