Last minute dovolená červenec/srpen 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Ještě jste nebyli na dovolené? Nebo čekáte na některou z výhodných nabídek Last Minute s all inclusive včetně letecké dopravy do exotických destinací? Tak čtěte dál a dozvíte se nejnovější akce a slevy na dovolenou. 

Last Minute Invia

Nabídka Last Minute dovolených na Invia není tolik bohatá jako minulý rok. Nicméně kompletní pobyty nabízí např. slevu až -49%. Můžete tak cestovat za výhodné ceny do Řeckého Rhodos včetně all inclusive a to letecky z Prahy. Doporučujeme si nastavit slevu ve filtrování a klidně ji nechat od 40%. Nezapomeňte, že u opravdu výhodných nabídek musíte vyrazit na druhý den.  

TIP: Chcete výhodnější kurzy v cizině? Využijte Revolut s kartou zdarma.


Sezónní slevy na Booking a AirBnB

Pokud jste ještě neslyšeli o sezónních slevách na Booking, tak spěchejte! Máte jedinečnou možnost do konce srpna čerpat slevu s garancí min. 15%! A tím to zdaleka nekončí, můžete pozvat své přátelé a získat kredity na další ubytování a čerpat slevy jako Genius člen. Pokud se chcete dozvědět více klikněte zde.  

AirBnB pro změnu nabízí vstupní bonus ve výši -1000 Kč na vaše ubytování. Kromě netradičního ubytování se můžete kouknout na zážitky ve formě sportovních, turistických či gurmánských akcí. A pokud se chcete stát z jedním hostitelů není problém. Registrace je jednoduchá a vám to přidá pasivní příjem. Také můžete nově nabízet zážitek, prakticky cokoliv co vás napadne a zaujme hosty. 

Letenky a pobyty na Pelikánu

Máte rádi cestu podle sebe a nemáte ještě letenky? Kupte si letenky na Pelikán, kde můžete natrefit na výhodnou nabídku akčních letenek od 364 Kč. Neplaťte zbytečně rezervační poplatek a využijte slevový kód ve výši -500 Kč, který vám uhradí cestovní výdaj. Pelikán nabízí také dovolenéLast Minute nabídky k moři, exotika, Řecko, víkendové pobyty, Orient, Alpy a mnoho dalšího. Nabídka je široká a meze se nekladou. 

TIP: Nezapomeňte na cestovní pojištění od AXA se slevou -55%

Vydáno: 13.7.2019