Tipy na levnější cestování a které země teď letí

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Určitě si většina z nás již plánuje dovolenou a vybírá destinaci, kam se se svým partnerem či dětmi vydá. V dnešní době již máme mnoho míst, kam můžeme svobodně vyrazit, aniž by nás svazovala protipandemická opatření. Cestování patří mezi jedno z hlavních témat mezi letními slevami a v tomto článku vypíchneme tu nejlepší atraktivní dovolenou za rozumné peníze a navíc tipy, jak ušetřit ještě více!

caribbean-beach-shack-pud82k8.jpg

Výhodný zájezd, aneb vše v jednom

Pokud chcete mít vše zařízené a nemuset dovolenou zbytečně řešit sami, mnoho stresu a času ušetří koupě celého zájezdu v cestovní kanceláři. A jelikož má taková cestovní kancelář nasmlouvané výhodnější ceny letenek i ubytování, vždy s nimi ušetříte velké množství peněz. Pokud se chcete nechat hýčkat v 4**** hotelu s all-inclusive a prvotřídními službami, sáhněte po Tunisku, které je nyní k dostání na Invii již od 7990 Kč. Dále se můžete nechat zlákat Bulharskem, kde zájezd koupíte již kolem 5500 Kč (letecky bez stravy), nebo si zaleťte rovnou na rozkvetlou Madeiru - tam ceny začínají na rozumných 9950 Kč při ubytování se snídaní. Pro větší cestovatelské gurmány a milovníky exotiky bychom pak doporučili Srí Lanku od 19990 Kč 

Ubytovací duo, kde vždy ušetříte

Pro dobrodružnější povahy, kteří si celou dovolenou organizují sami, tu máme taky pár tipů, jak ušetřit. První z nich je vhodnější spíše pro rodiny s dětmi, nebo také pro ty z vás, kteří dají přednost většímu komfortu. Je to sleva na službu Booking, kde v sezónních nabídkách můžete ušetřit 15% i více a s programem Genius až krásných 20% a ještě získáte mnoho benifitů navíc. Ubytování přes Booking je v dnešní době běžné a spolehlivé, takže se rozhodně nemusíte ničeho obávat. Navíc tu můžete získat plno výhod!

V hostitelských nabídkách na AirBnb naleznete jak některé penziony, tak ubytování, které poskytují místní lidé. Můžete si od nich pronajmout celou nemovitost (byt, dům či chatu), jsou zde však i nabídky, kde pronajatý objekt s dotyčným sdílíte. Získáte tak nezapomenutelné zážitky s člověkem, který vám dá cenné rady a tipy a bude s vámi sdílet tradiční hodnoty a kulturu. Nezřídka se stává, že mezi dotyčnými vznikne kamarádský vztah a rádi si i po pobytu vymění pár zpráv, nebo se setkají znova. A další velká výhoda hostitelství na AirBnb? Ušetříte s ním hromadu peněz! Zkuste si sami porovnat, kolik byste utratili za hotel a na jakou sumu vás vyjde samostatný pokoj ve stejném městě.

czech-landcape-mountains-2021-10-21-04-30-24-utc.jpg

Vypůjčení auta se slevou aneb dovolená po Česku levněji

Pokud nemáte auto, rádi byste si ho půjčili a vydali se poznávat krásy přírody i měst na vlastní pěst, můžeme vám doporučit ještě další zajímavou službu. S tou v žádném případě nebudete zklamaní, naopak bychom se vsadili, že neskončíte jen u jedné zápůjčky, ale že je za čas využijete opět znova. Řeč je o HoppyGo, nejznámějším českém carsharingu, na který teď máme slevové kódy v hodnotě 200/300 Kč pro způjčky nad 1200/1900 Kč. Tyto exkluzivní kódy vám službu příjemně zlevní a vy tak budete moci poznávat krásy (nejen) Česka za o mnoho přijatelnější cenu.

A tip na závěr? Vyzkoušejte letos i autokempy, kde budete mít zázemí v krásné přírodě a které nabízí příjemný kompromis mezi penzionem a spaním na divoko.

Vydáno: 24.6.2022