Akční letenky a slevy na ubytování

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Jak levně cestovat v roce 2019?

Léto se blíží a my hledáme destinace, kde prožijeme naše vysněné dovolené. Některým stačí zájezdy all-inclusive cestovních kanceláří, jiní si dovolené plánují podle sebe. My vám poradíme od každého trochu a vy si tak budete moct splnit své sny a ještě u toho něco málo ušetřit. 

Levné letenky od Pelikana do celého světa 

Každý měsíc pro vás chystáme čerstvou nabídku letenek. Nyní si můžete koupit letenky již od 486 Kč. A kam že to vůbec doletíte? Třeba z Bratislavy do Niše. Dále můžete nakupovat akční letenky do dánského města Billund, překrásného Říma nebo si užít léto u moře třeba ve Španělsku nebo Maltě. Nabídku akčních letenek najdete zde

K tomu můžete využít slevový kód ve výši -500 Kč. Pokud nechcete, aby už vám žádné akční letenky neutekly, tak si jednoduše přihlaste k odběru a čekejte opravdu ty nejlepší slevy. Nyní zde natrefíte třeba na super levné letenky do New Yorku od 6 390 Kč. Ale spěchejte! Jedná se o časově omezenou akci. Pak určitě stojí ještě za zmínku orientální výprodej se slevou až -30%, kdy si zaplatíte letenky do destinací jako Jordánsko, Istanbul, Jeruzalém nebo Dubaj.  A pokud nechcete nadbytečné maily, koukněte jednou za čas na naše stránky a my vám ty nejlepší slevy naservírujeme až pod nos.  

Slevy na ubytování a tipy na Airbnb 2019

Určitě se vám bude hodit nějaká ta střecha nad hlavou, když budete mít letenky (pokud neplánujete spát pod širákem). Koukněte na známou nabídku bydlení na Booking, kde narazíte na velké sezónní slevy od 15% a výš! Jediné co vás může trápit na této akci, že musíte stihnout pobyt mezi 1.6 až 31.8. A pokud nejste registrovaní, tak to rychle napravte a objevte tajné ceny ubytování. K tomu využijte věrnostní program Genius se slevou -10% a čerpejte další výhody. Stačí se zaregistrovat, vyřídit si nějaké to ubytování a vy se stanete automaticky jejím členem. Jednoduché, že?  

 

A pokud už vás nebaví Booking, nezoufejte. Máme tu pro vás nabídku apartmánů a netradičního ubytování od Airbnb. Stačí se zaregistrovat přes náš odkaz a vy získáte vstupní bonus 1000 Kč. Získáte tak jedinečnou možnost poznat místní kulturu, seznámit se s hostitelem, který vám jistě rád předá cenné informace a zajímavé místa v okolí, ať už se jedná o restauraci nebo místní památku. Nejlepších cen dosáhnete při délce pobytu od tří dnů až dvou měsíců. Mějte na paměti, že nemá smysl být na okraji města při dvoudenním pobytu, nicméně při měsíčním už se vám to může nemile prodražit. Možností jak ušetřit na Airbnb je poměrně dost a o cenných radách nemluvě, proto je ještě zveřejníme v samostatném článku.

Kompletní zájezdy bez starostí a za nízké ceny 

Velice oblíbená Invia nabízí nespočet zájezdů ve first minute zájezdech za velmi výhodné ceny. Nicméně léto už je skoro za dveřmi a my se musíme spokojit s last minute nabídkami, které jsou taky výhodné. Stačí sledovat naše stránky nebo se přihlásit k newsletteru. A jakých slev můžete dosáhnout? Dovolená u moře All inclusive se slevou až -59% a to letecky z Prahy do Řecka. No není to paráda? Jenom musíte počítat u tak vysoké slevy, že se musíte většinou na druhý den sbalit a vyrazit na letiště. Jste čerství novomanželé? Tak využijte nabídky novomanželské slevy. Pokud už máte dítě, tak můžete vybírat z pobytů, kde dítě máte zdarma. Na závěr, jestli máte rádi dobré jídle a alkohol, využijte pobyty s neomezenou konzumací

Vydáno: 1.6.2019