Last Minute dovolená 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Nemáte ještě vybranou dovolenou? Nebo prostě děláte věci na poslední chvílí? Nevadí, díky Last Minute dovolené máte možnost využít slevy až -56 %. K tomu vám nic nebrání, aby jste se sbalili a na druhý den vyrazili na letiště za vysněnou pláži v Řecku. Možnosti jak ušetřit na vaší dovolené je nespočet. A my si je postupně rozebereme v následujících odstavcích.

Jaké slevy nabízí Invia? 

Na čerstvou nabídku Last Minute zájezdů můžete kouknout níže na obrázku. Třeba Řecko je již od 4 980 Kč. Pokud chcete do Řecka letecky na 10 - 12 dní, můžete za 6 990 Kč naplánovat svoji dovolenou. Natrefíte zde na oblíbené destinace jako Zakynthos, Kréta, nebo Rhodos. Výběr je opravdu pestrý. Pro větší exotiku se vydejte někam dál. Třeba do Turecka nebo Egypta, kde ceny startují již od 7 590 Kč. Nezapomeňte ceny se každý den snižují. Tak si pečlivě vyberte Last Minute dovolenou. K tomu vám pomůže navigace (viz obrázek), přihlášení k odběru nebo průběžně sledovat naše stránky. Kompletní nabídku Last Minute dovolených najdete zde.  

Pokud máte v plánu novomanželskou dovolenou, máte jedinečnou možnost využít novomanželské slevy. Můžete tak kombinovat slevu pro novomanžely a zároveň si vybírat Last Minute nabídku. Dosáhnete tak nižší ceny. V případě, že s vámi bude cestovat dítě, cestujte s dítětem zdarma. Na slevu natrefíte tady. A pokud jste ještě z Prahy a vlastníte lítačku, využijte slevu -5%.

Alternativní dovolená podle sebe a bez CK

Nejste zastánce dovolených podle CK? Nevadí. S námi si dovolenou naplánujete dle vaší libosti. Nejprve je nutné si vybrat destinaci, kam chcete letět nebo dojet autem či autobusem. K výběru letenek vám pomůže Pelikán, kde můžete využít slevový kód ve výši až -600 Kč. Zde pro vás chystáme měsíční přehled těch nejlepších letenek, třeba červnové letenky lze zakoupit již od 486 Kč. A pokud chcete jiný vyhledávač letenek, využijte Kiwi.com, kde můžete uplatnit promokód na 5 €. Zde doporučujeme si hlídat newsletter nebo naše nabídky slev, aby jste nakoupili letenky co nejlevněji. 

Jenom připomínáme, je důležité si dopředu zjistit letištní transfery. U jednotlivých portálů máte tak možnost si zapůjčit vozidlo. A pokud plánujete návštěvu více destinací, možná vás bude zajímat funkce Multicity, která nabízí letenky do více destinací za výhodnější ceny. 

Ubytování pomocí Booking nebo AirBnB?

Další otázkou je, jaké ubytování si zvolit. Možností máte mnoho. Pokud preferujete apartmány a hotely, využijte nabídky booking, kde natrefíte nyní na sezónní slevy s garancí min. 15 % slevy. V případě, že hledáte alternativní ubytování, využijte služeb již známého AirBnB. Zde můžete uplatnit vstupní bonus 1000 Kč. AirBnB je známý po celém světě. Vy se tak už nemusíte omezovat jenom na evropský kontinent. A pokud plánujete delší dovolenou, zkuste měnit délku pobytu a zjistit si konečnou cenu. Delší pobyt vás může tak vyjít v závěru výhodněji. O AirBnB se více dočtěte v příštím článku. 

Vydáno: 23.6.2019