Nejlepší květnové slevy + tipy, co (si) koupit na Den dětí!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Květen se pomalu chýlí ke konci a e-shopy nešetří slevami ani výhodnými kupóny. Prohlédněte si některé z nich v tomto výběru a podívejte se i na tipy, co koupit (nejen) svým potomkům ke Dni dětí.

Ať chcete koupit cokoliv, dáme vám kód

Jarní slevy jsou nyní velice různorodé a kódy jsme pro vás sehnali snad na všechen možný sortiment. Pro levnější vybavení kuchyně můžete využít 20% kód v e-shopu Tescoma, pokud chcete výhodnější líčení nebo ochranu proti slunci, použijte až 20% kupóny od Sephory a veškerou elektroniku seženete na Smarty, které nabídne mobily, sluchátka, přenosné reproduktory a další vychytávky až o 70% levněji!

Jarní móda za skvělé ceny!

S módou se ke konci května opravdu roztrhl pytel. Slevový kód až 32% nabízí Orsay a kupón hodnoty 30% najdete na e-shopu Answear. Se slevami nezahálí také další 2 obchody se stylovým oblečením, a to Zoot se slevami nádherných 50% a Alpine Pro se slevou 30% na novinky. A na závěr je tu Freshlabels se svým promokódem, který vám ušetří 500 Kč při nákupu nad 2500 Kč. Tak který e-shop si pro svůj nákup vyberete?

Slevy, které si užijí nejen děti

Týden před Dnem dětí se začaly objevovat různé slevy s ním spojené. Některé e-shopy však i vás zlákají svojí nabídkou, které zkrátka neodoláte! Jabadaba nabízí slevové kódy 20% či kupón na hračky 2+1. Dále můžete využít levné nabídky knih pro děti na Knihy Dobrovský, které koupíte za 29 Kč. Narazíte tu ale i na 10% promokód či výhodné akce 1+1 na největší aktuální hity. A parádní nabídku nabízí také Alza! Tam objevíte akční nabídku pro Den dětí s až 30% slevami, ale také zajímavé kódy na chytré telefony Samsung a Xiaomi, kávovary De'Longhi či virtuální realitu HTC.

Co říkáte na tuto obrovskou nabídku slev? My jsme se na PromoKuponu shodli, že z takového výběru si musí najít tu svou opravdu každý a jestli potěšíte své dítě, nebo sami sebe, na tom už nesejde. Hlavní je, že zakoupené zboží splní svůj účel a udělá radost :-)

Vydáno: 28.5.2021