Cestování za exotikou během koronaviru - TOP destinace

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Myslíte si, že je s cestováním ještě na dlouhou dobu ámen? Tak to určitě není. Jsou sice země, které se pro turisty zavírají a mají tak striktní podmínky a omezení, že to většinu zájemců o návštěvu odradí, ale jsou také destinace, které svá nařízení zmírňují a otevírají se tak návštěvníkům z ciziny. Ty splňují podmínky pro to, aby si člověk užil bezstarostnou dovolenou na bílé pláži, popíjel drink na lehátku a spokojeně relaxoval při šumění moře i v této době.

Nekonečně dlouhé bílé pláže Zanzibaru

Podle aktuálních informací není nutný test na Covid-19 při vstupu do Tanzánie - země, kde se nachází ostrov Zanzibar. Test však může vyžadovat letecká společnost, se kterou letíte, dobře se proto u ní informujte. Také při letech s přestupem je možné, že tato země bude vyžadovat negativní PCR test ne starší než 72 hodin. Ten vás však čeká až při příletu zpět, nebo místo něj můžete zvolit 14denní karanténu. A na kolik vyjde letenka? Pelikán udělal zajímavé srovnání, kde porovnával, která letecká společnost nabízí jaké podmínky a samozřejmě i za jakou cenu. Nejlevnější letenky vycházejí již na 13490 Kč a určitě vězte, že za návštěvu Zanzibaru tyto peníze stojí.

Maledivy - exotika téměř na úrovni moře

Další vhodnou destinací pro cestování jsou Maledivy. Tento ráj na zemi nabízí opravdu exotický zážitek, kdy budete ubytovaní v chatce jen pár metrů nad mořem. Bujná vegetace, bílý písek a bohatý podmořský život vám zajistí zážitek, na který jen tak nezapomenete. Výhodné ceny nabízí Invia, kde ceny za pobyt startují již na 31770 Kč. Podmínky pro vstup do země jsou negativní covid test ne starší než 72 hodin a vyplnění zdravotního formuláře do 24 hodin před příletem a také před odletem. Po příletu zpět do České republiky si můžete stejně jako u Zanzibaru vybrat mezi PCR testem a 14denní karanténou.

Kombinace moře a moderního města v Dubaji

Pokud se chystáte do Spojených arabských emirátů, čeká vás PCR test, který musíte absolvovat méně než 96 hodin před odletem a potvrzení musí být vytištěné v anglickém jazyce. Další test je proveden po příletu na letišti v Dubaji, je zdarma a do jeho výsledku se musíte zdržovat ve svém hotelu či rezidenci. Také si musíte do mobilu stáhnout aplikaci COVID-19 - DBX Smart App. Po příletu zpět do ČR si musíte opět nechat udělat test, nebo absolvovat karanténu. Stojí tohle všechno za to? Určitě ano! Vždyť si představte ten oddech, kdy už konečně budete v teplé krajině u moře, nebudete muset myslet na práci a budete si užívat pohodlí a luxusu v all-inclusive resortu. A takto krásně můžete zregenerovat své tělo i mysl třeba díky Kiwi, které nabízí letenky z Prahy již od 129 €.

Vydáno: 22.1.2021