Povánoční slevy, výprodeje 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!


Vánoce jsou za námi a e-shopy letos opět vydělali o něco více než minule. Nicméně prodeje nekončí a přicházejí povánoční slevy a výprodeje. Nejčerstvější slevy a výprodeje najdete na naší podstránce

A proč vůbec nakupovat po vánocích? Někteří dostali dárkové poukazy do různých e-shopů nebo prostě čekali na ty nejlepší ceny roku. Internetoví prodejci se snaží postupně likvidovat starší zásoby a nasazují ty nejnižší ceny zboží

Výprodej elektra 

Datart, Alza, Kasa, no prostě všichni se postupně zbavují skladových zásob. Alzanabízí zimní výprodeje ve výši až -90%. Na Datartnatrefíte na akci Maxi výprodej a to se slevami až -60%. Každý den tady najdete novou slevu.

Euronics nezůstává taky pozadu a nabízí Hvězdný výprodej se slevami až -79%. Poslední zmíněný e-shop Kasa nabízí slevový kód -200 Kč a slevy až -80%! 

Kosmetika a oblečení

Notino letos nasadilo laťku vysoko a nabízí slevový kód ve výši -25% na vybrané značky. Navíc můžete uplatnit do konce prosince slevový kód -5% na TOP značky a povánoční výprodeje kosmetiky se slevou -70%. A to už stojí za hřích si zase něco koupit.

Chystáte se na hory a nemáte zimní oblečení? Nebo hledáte lyže za výhodnější ceny? Hervis nabízí slevový kód -20% a to na vše. A pro lyžaře tu máme slevový kód -30% na sjezdové lyže. Takže teď už jedině s plnou výbavou na hory. 

First Minute dovolené a lyžovačky

Lyžařské zájezdy 2019/2020 se letos opravdu vydařily. Invia nabízí širokou škálu lyžařských pobytů, které si jistě zamilujete. Navštivte Rakouské nebo Italské Alpy, české hory nebo si zalyžujte ve Švýcarsku či Francii. Pobytů je zde požehnaně a vy si tak můžete vybrat od nejnižších cen. Pobyty začínají od 195 Kč. Pokud hledáte tipy, kde si zalyžovat, zkuste náš článek.  

A pokud jste tady přišli až v lednu, nezoufejte. V lednu začínají likvidace skladů a e-shopy se zbavují starší elektroniky apod. Takže si troufáme říct, že v lednu nakoupíte opravdu nejlevněji. A na nejčerstvější lednový výprodeje natrefíte zde

Vydáno: 31.12.2019