Kam na lyžování v roce 2019?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Už přemýšlíte nad prvním lyžováním a nevíte stále, kam se vydat lyžovat v roce 2019? My vám tu přineseme pár tipů, které vás potěší. Ať už jste zastáncem českých hor nebo zahraničních, tady najdete vše. 

Rakousko a Itálie

Největší nabídku lyžařských zájezdů tvoří Invia a České kormidlo. Lyžařské zájezdy 2019/2020 můžete naplánovat v Rakousku. A kam na ty lyže v Rakousku? Můžete vyrazit do rakouského Schladming, Dachstein, Kaprun nebo Stubaital. Nejprodávanější nabídky atakují už s cenovkou 2900 Kč. Další lyžařské střediska v Rakousku najdete zde. 

Itálie je krásné země s bohatými horskými středisky, které vás dostanou. Ceny jsou sice vyšší a trochu si zajedete, ale italské hory si opravdu užijete. Invia nabízí zájezdy do Val di Fiemme/Obereggen, Livigno, Arabba/Marmolada, Aprica a další skvělé místa. A ceny? Ty začínají od 3 100 Kč s vlastní dopravou. Tak nahoďte zimní gumy, řetězy do kufru a vyražte s celou rodinou nebo přáteli!  

Lyžování u nás v České republice

Invia nabízí také lyžařské pobyty u nás a to již od 195 Kč. Nicméně doporučujeme si vybrat oblíbené lyžařské pobyty a trochu si připlatit za kvalitnější pobyt. Můžete tak lyžovat v Jeseníkách, navštívit Čertův mlýn v Šumavě nebo oblíbené Krkonoše. V nabídce jsou 3* a 4* hvězdičkové hotely s polopenzí nebo snídaněmi. 



Vydáno: 18.11.2019