Kam na Silvestra 2019?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Silvestr 2019 se nám už pomalu blíží a my vám přínášíme tipy, kde si ho můžete letos pořádně užít. Dočtete se o silvestrovských pobytech u nás nebo zahraničí. 

Silvestrovské pobyty 2019 

Pelikán nabízí silvestrovské pobyty od 3990 Kč. Můžete tak oslavit příchod nového roku v Miláně, Budapešti, Londýně, Benátkách a dalších skvělých městech. Na všechny pobyty máte zařízený 3* nebo 4* hotel, letenky, snídaně a transfer. Můžete tak nečekaně mile potěšit svoji partnerku. Nezapomeňte, nabídka je kapacitně omezena. A pokud se vám nelíbí Pelikán zkuste zažít netradiční Silvestr na Invia. 

Konkurenční nabídka Silvestrovských zájezdů Českého Kormidla není také k zahození! Ceny jsou lidové a vy tak můžete oslavit Silvestra v Paříži, Verony či antickém Římě. A pokud jste přece jen kreativnější, zkuste si zařídit svůj pobyt za skvělé ceny na Bookingu nebo AirBnB, kde můžete uplatnit naše kredity v hodnotě až 725 Kč. 


Exotický Silvestr 2019

Zkuste zapojit Silvestr s exotickou dovolenou a zažít nevšední zážitek v některé z exotických destinací jako Dubaj, Karibik, Bali, Maroko a další. Nabídka je opravdu pestrá, sami se přesvědčte. Nebo zkuste zapojit Silvestr s pořádnou lyžovačkou od Invie. Zkuste navštívit Rakouský Schladming, Dachstein nebo Italské Livigno či Aprica. 

Určitě také doporučujeme obsadit nějakou chatu v okolí a udělat pořádnou silvestrovskou párty s těmi nejbližšími. Pronájem chaty ve vašem okolí můžete zkusit na Chata.cz za nízké ceny. Nemusíte být nutně v Alpách nebo v exotické zemi, aby jste si užili silvestr. Individuální pobyty a další skvělé nabídky Pelikánu najdete zde

Silvestr 2019 na Travelking

Znáte Travelking? K nákupu pobytů na silvestra můžete využít slevové kódy v hodnotě až -1000 Kč. Sice zde nenajdete exotickou dovolenou, ale můžete cestovat do okolních států jako Slovensko, Rakousko, Polsko nebo také Česko. Navštivte proslulé Rakouské Alpy a to v oblastech dolní a horní Taury, kde si pořádně zalyžujete v horských střediscích.  

Všude dobře doma nejlépe

Proč nezůstat doma s rodiny a přáteli? Užít si tak příchod nového roku 2020 s nejbližšími a klidné atmosféře. Užijte si Silvestr s nejbližšími jak se patří a nezapomeňte si vzít sebou taky dobrou náladu, hodně dobrot a něco na zapití. 





Vydáno: 16.11.2019