Kam na advent v roce 2019?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Advent se blíží a my se nemůžeme dočkat, až navštívíme adventní trhy a dáme si pořádný svařák nebo turbomošť. Cestovky nabízejí různé adventní celodenní zájezdy nebo pobyty, které vám navodí vánoční atmosféru. A kdy bude první advent? Advent 2019 připadá na neděli 1. prosince, taky známá jako železná neděle. 


Advent 1+1 zdarma České kormidlo 

Plánujete letos advent a nevíte kam jet? Zkuste cestovku České kormidlo, která nabízí desítky zájezdů. Navštivte adventní trhy v Drážďanech, Vídňe, Norimberku nebo zažijte průvody čertů Mariazell či okouzlující Retzu. A navíc můžete využít akci 1+1 zdarma, sleva se automaticky načte v košíku. Akce platí do vyprodání kapacit nebo ukončení 25.11. 

Advent pobyty s Pelikánem od 990 Kč

Nechce se vám spěchat a užít si okouzlující vánoční atmosféru na vánočních trzích? Využijte skvělých nabídek adventních pobytů s Pelikánem od 990 Kč. Můžete tak strávit víkend v Budapešti, Madridu, Londýně, Stockholmu a dalších skvělých míst. Vyhněte se zbytečnému stresu a užijte si celý víkend na adventní pobytu.  

Na Advent jedině s Regiojetem

Black Friday every Friday - každý pátek je u Regiojet černý a to celý listopad! Akce nabízí zvýhodněné ceny jízdenek do různých koutů Evropy. Vy si tak můžete nerušene zařídit advent podle svých představ a nemusíte se tahat s cestovkou. Ubytování si jednoduše zařídíte pomocí AirBnB nebo Booking.com

Vydáno: 15.11.2019