Co je v květnu nejvýhodnější koupit? Jednoznačně nábytek!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Porozhlížíte se mezi jarními slevami a vybíráte, za co utratit přebytečné peníze tentokrát? Nedělejte si s tím starosti, my vám poradíme. Našli jsme totiž za vás, do čeho je tento měsíc nejvýhodnější investovat a rádi se o to podělíme.

beige-garden-furniture-on-terrace-2022-02-02-03-49-40-utc.jpg

S tímto kódem ušetříte majlant!

Opravdu skvělý kód pro vás připravilo SCONTO Nábytek. Ušetříte s ním parádních 1000 Kč, a to je moc pěkná částka. Jenže on to má jeden háček. Vy neušetříte "jen" tisícovku, ale ušetříte 1000 Kč za každých 2500 Kč nákupu! Výsledná sleva tak může být opravdu vysoká a je jen na vás, kolik hodláte utratit a také ušetřit. Dále tu na vás čeká 15% dolů na bytové doplňky a úžasná 50% sleva na kuchyně na míru.

Pro ty, kteří rádi nakupují o víkendu

Máme tady pro vás kupón, kterým věříme, že nepohrdnete. Co byste řekli na 15% slevu na všechen nábytek? Myslíme si, že je to lákavá nabídka. Ale ne, že ji propásnete! Platí jen tento víkend od pátku 13. až do neděle 15. května. A kde? No přeci v eshopu Möbelix, kde najdete stovky, ne-li tisíce produtků. Tak využijte jejich slevu.

living-room-in-the-attic-p6phjpz.jpg

Kupón 5% na vše

Pokud chcete zkusit něco nového, než jsou naše nejznámější řetězce s nábytkem, vyzkoušejte třeba tento obchod. NábytekZaKačku vám může nabídnout to samé a možná i ještě více. Solidní výběr, kvalitní produkty a navíc i nějaká ta sleva. Nyní je to třeba 5% slevový kód, kterým si zlevníte veškeré produkty a můžete ho tak využít i na menší nákupy. Tak proč si něco nezlevnit?

Vydáno: 12.5.2022