Black Friday 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Hledáte dárky? Zkuste nakoupit na Black Friday 2019 a ušetřete tisíce korun! U nás je tento svátek znám jako Černý pátek. My vám zde budeme pravidelně přinášet seznam slev. Naposledy Black Friday 2018 dosáhl u e-shopů historických tržeb, nicméně obchody někdy uměle navyšovaly slevy. Při nákupech buďte proto trochu obezřetní, ne každá sleva může být tak výhodná, jak se na první pohled může zdát.Nejčerstvější slevy najdete na naších tématických stránkách Black Friday.

Seznam e-shopů Black Friday 2019

Buďte opatrní při nakupování

Není sleva jako sleva a prodejci mají tendenci sklouzávat k různým marketingovým trikům. Jak tomu předejít? Třeba jednotlivé zboží si lze jednoduše srovnat ceny pomocí Heureky nebo jiného srovnávače cen (Google nebo Zbozi.cz). Na Heurece doporučujeme kouknout dole na graf cen, který zobrazuje průměr cen za dané období daného zboží. Takže uvidíte o kolik se snížila cena v průběhu několika měsíců. Bohužel si zde již nenaleznete e-shop Alza. 

Dále můžete k jednotlivým nákupům používat různé slevové kódy, takže si do konečné ceny odečtete i získané slevové kupóny a dopravu zdarma. 

Vydáno: 3.11.2019