Až 45% slevy s nákupy Ona Dnes!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Akce, na kterou mnozí z nás čekali, je konečně tady! Týden, ve kterém si koupíte plno produktů s parádní slevou 20% díky kupónům Ona Dnes. Někdy se slevy dokonce pohybují i ve vyšších číslech, takže si můžete nakoupit kolikrát opravdu o hodně levněji. Pojďte se podívat, jaké jsou nejzajímavější slevy a kde na ně narazíte.

redhead-girl-with-perfume-at-outdoor-2022-01-14-00-44-22-utc.jpg

Kosmetika a šperky levněji!

Do akce se zapojily známé eshopy, které díky slevovým kódům chtějí zvýšit prodeje a zákazníkům na oplátku nabídnout atraktivní slevu, která je zaujme. Je tomu tak i u Sephory, která nabízí slevový kód 20% a také Yves Rocher, kde ušetříte rovnou 40% na nejdražším produktu v košíku. Využít můžete ale i nákup luxusních šperků v Klenoty Aurum, kde na vás čeká taktéž 20% sleva! Navíc tento eshop vydává kupóny jen výjimečně, proto je teď skvělá možnost, jak zde udělat nákup levněji.

Kupte si něco do domácnosti

Skvělé slevy se urodily i v této kategorii a opravdu je na co se těšit. Parádní zvýhodnění získáte, když využijete kupón na 4Home - ušetříte moc pěkných 15%. Naopak ve Sconto Nábytek teď nemusíte uplatňovat žádný kód, ale sleva je tu ještě vyšší. Odvíjí se od celkové útraty, kterou v objednávce provedete a může se vyšplhat až k neskutečným 45%! Do domácnosti patří také elektronika, a proto jsme sem zařadili i Alzu, která sice nenabízí kód v rámci Ona Dnes, je ovšem tak zajímavý, že jsme ho tu zkrátka museli zveřejnit. Jedná se o akci Cenové Trháky a ušetříte s ním až 20%, což je prostě skvělé.

wedding-rings-2021-08-30-04-16-37-utc.jpg

Podzimní móda se slevou až 40%

Pokud jste ještě nenakoupili oblečení na podzim a zimu, rychle to napravte! S těmito kódy bude nakupování jedna radost. Boty tu pořídíte s 15% kupónem na CCC a oblečení seženete nejvýhodněji na Modivu, kde uplatníte až 40% slevový kód. Další zajímavou slevu, kterou bychom rádi zmínili, nabízí eshop Answear. S jejich 20% kódem si zboží příjemně zlevníte a radost z něj budete mít dvojnásobnou.

Nevybrali jste si z této nabídky? Tak si prohlédněte všechny podzimní slevy, které teď opravdu stojí za to :-)

Vydáno: 21.10.2022