Škola se už blíží. Kde se do ní vybavit?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Pro děti školou povinné není nástup do školy po prázdninách něco, na co by se zrovna těšily. Samozřejmě, uvidí zase svoje kamarády, ale také se budou muset učit a psát domácí úkoly. Rodiče jim však toto období mohou zpříjemnit nákupem nového batohu, oblečení, nebo také potřebného vybavení. Kde toto všechno pořídit se dozvíte v našem článku.

Nové batohy, které jsou cool

Batoh je důležitou součástí školní výbavy a neměl by být určitě přehlížený. Vždyť bez něj si dítě do školy jen těžko odnese všechny učebnice, sešity a svačinu. Pěkný výběr batohů za výhodné ceny nabízí Pompo. To samozřejmě nezapomnělo batohy a aktovky zlevnit, v průměru o příjemných 10%. Pokud jste si tu nevybrali, zkuste ještě Footshop, kde seženete pěkný kousek do 1500 Kč. To je však vrchní hranice, takže pokud budete chtít, dáte za něj kolem 700 Kč a koupíte tu i populární sacky, neboli vaky na záda.

Nezapomeňte na kvalitní boty

Na obuvi by se nemělo šetřit a pro děti to platí dvojnásob. Pokud tedy dospějete k závěru, že bude lepší staré boty už hodit do koše, porozhlédněte se po nových na CCC. Ti svou Back to school kampaň pojali v pozitivním duchu tím pohledem, že se děti vrací hlavně ke svým kamarádům. Důležité ovšem je, že tu najdete parádní boty, a to za stejně dobré ceny. Boty kolem 700 Kč jsou jistě dobrá koupě a k tomu se můžete podívat i po pěkné mikině.

S tímto e-shopem na nic nezapomenete

Občas se stane, že si myslíte, jak je vaše dítě připravené, ale opak je pravdou. Pravítko už minulý školní rok zlomilo a pastelky s kružítkem taky už potřebuje nové. Na stránkách obchodu SEVT najdete úplně všechno a ještě se slevami. Využijte 20% zvýhodnění na produkty Centropen, 15% na Koh-i-noor a také slevový kód 20% na batohy Dakine.

Hlavně však, ať vaše děti vykročí do školy pravou nohou a nechají se inspirovat pozitivním přístupem. Vrací se přeci za svými kamarády :-)

Vydáno: 27.8.2021