Sháníte nové plavky? Poradíme vám, kde je koupit levněji

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Mnoho z nás se chystá v červnu na nákup nových plavek, a proto jsme se rozhodli vám dát pár zajímavých tipů, kde nakoupit se slevou. Najdete tu i slevové kódy, na které se jistě už těšíte. Čtěte dál a dozvíte se víc.

Triola - kvalita především

Obchod Triola kromě spodního prádla nabízí také plavky. Dovolujeme si tvrdit, že jejich kvalita zpracování je jedna z nejlepších, jaké jsou na našich e-shopech k dostání. Můžete si tu vybrat z přibližně 250 položek. Na výběr máte jednodílné či dvoudílné plavky, tankiny, ale taky letní plážové šaty a doplňky. A jak ušetřit? S naším kupónem získáte slevu 5%, nebo sáhněte po plavkách ve výprodeji s až 25% slevou.

Ušetřete s Orsay

Pěkné slevy nabízí také Orsay. Můžete si tu nakoupit plavky se slevou až 73% a pokud nakoupíte nad 299 Kč, čeká na vás ještě slevový kód ve výši 25%. Ceny plavek startují na 150 Kč, takže o skvělé ceny tu není nouze. Navíc, pokud budete chtít, můžete si koupit spodní a vrchní díl zvlášť a nakombinovat si je podle libosti.

Nakupovat na Gate se vyplatí

Omrkli jsme za vás nabídku plavek Gate a zjistili jsme, že zde jinak než levně nakupovat ani nemůžete! Plavek je tu celkem přes 700 ks a žádné z nich nestojí více než 448 Kč. A hlavně, kde ceny začínají? Je to až neuvěřitelné, ale ceny startují na částce 50 Kč. To je opravdu málo, a proto se jich vyplatí koupit hned několik a hurá k vodě :-)

Vydáno: 10.6.2021