Podzimní kolekce oblečení a slevy

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Podzim - to je čas, kdy se lidem většinou nic nechce a volný čas tráví například sledováním filmů zachumlaní doma v teplíčku pod peřinou. Co ale dělat, až vás filmy omrzí? Vyrazit ven se i přes nynější restrikce sice může, ale počasí pro výlety zrovna přívětivé není. A vyrazit do nákupního centra, na to už můžete díky opatřením taktéž na nějaký čas zapomenout. Ale nic vám přece nebrání, abyste si objednali nové podzimní módní trendy z tepla vašeho domova! A to třeba z těchto e-shopů.

Halloween s Answear

Halloween je už za dveřmi a tak se vás ptáme - bojíte se rádi? S halloweenskými slevami Answear se ale bát nemusíte! Naopak se můžete těšit na slevy až 50%, anebo uplatnit slevový kód na nezlevněné zboží, který je ve výši 10 - 30%. Akce platí pouze do 4. listopadu.

Podzimní výprodej About You

Slevy na About You jsou tento podzim rozjeté v plném proudu. Co to pro vás znamená? Že si nakoupíte ve výprodeji až 60% a značně tak ušetříte. Akce běží pouze do 1. 11., tak neváhejte a běžte nabídku minimálně omrknout. Zlevněno je totiž více než 40 000 modelů!

S UrbanStore vždy ušetříte

Dalším obchodem, kde na podzim zaručeně ušetříte, je UrbanStore. Na jejich stránkách totiž objevíte výprodej s názvem Stylový podzim, kde na vás čekají slevy v rozmezí 20 - 60%. Bundy, kabáty, mikiny či boty - vše seženete na UrbanStore a věřte, že s těmito slevami se nakupuje samo.

Orsay slevy se vyplatí

Do 2. listopadu platí i halloweenská akce Orsay. Tady se však vyplatí být členem Orsay Clubu, protože v tom případě můžete se slevovým kupónem ušetřit krásných 30%, zatímco "obyčejní" zákazníci jen 20%. I tak se ale stále jedná o zajímavou slevu a navíc Orsay nabízí i zboží ve výprodeji. Tak nečekejte a běžte se na něj podívat!

Vydáno: 29.10.2020