Letní oblečení levněji? Tady máte tipy na nejnovější kupóny

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Každý v létě potřebuje nové oblečení, a proto by byla škoda si ho kupovat dráž, než je nutné. Nemyslíte? S PromoKuponem se však nemusíte bát, protože ten má vždy tipy na skvělé výprodeje a slevové kódy, které ušetří stovky korun! Nové kupóny, které tu naleznete vás dostanou do pravé letní pohody.


Sleva na druhou s Freshlabels

Ano, čtete dobře. Freshlabels právě nabízí nový slevový kód, který zlevní i již zlevněné produkty, takže výsledkem bude dvojnásobná sleva! Konkrétně se vám kupónem sníží hodnota o dalších 15%. Už v základu nabízí eshop slevy až 80%, takže toto extra zvýhodnění je opravdu parádní bonus. Jdete do toho? Je jen na vás, co si koupíte.

Gate a jeho slevový nářez

Obchod Gate je přeborník v prodeji levného módního oblečení. Koupíte si zde trendy kousky za parádní ceny a to je věc, kterou přece každý chce! Nyní zde dosahují výprodeje až 70%, takže můžete nakoupit opravdu za pakatel. Navíc zde platí slevový kód, který dalších 10% slevy přidá a vaše oblečení tak můžete mít ještě levněji. A to není vše. Pokud k nákupu použijete aplikaci, lze využít i další kód, který zboží zlevní o 20%. Tak na nic nečekejte a směle do toho.

Skvělá akce na Modivu

Jestli jste se rozhodli, že tentokrát nakoupíte v eshopu Modivo, udělali jste jistě dobrý krok. Běží zde totiž akce, kdy při uplatnění kódu máte 2. nejlevnější produkt s 30% slevou, nebo 3. nejlevnější produkt s 50% slevou. A kdy jindy uplatnit slevu 50%, než teď? Akce platí do pondělí 26. 7., takže máte na výběr ještě celý víkend.

Vydáno: 23.7.2021