Kam letos na dovolenou? Tipy na atraktivní destinace a navíc soutěž

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Pokud stále váháte, kam tento rok vyrazit k moři, dáme vám pár tipů na oblíbená místa, která stojí za to navštívit. Vyberete si z výhodných nabídek a do našeho výběru jsme zahrnuli také jedno exotické místo, co vás okouzlí a zanechá vzpomínku ještě na hodně dlouhou dobu. Čtěte dále a dozvíte se, o jaké destinace se jedná.

black-sea-coast-in-old-city-of-nessebar-bulgaria-2021-08-26-15-35-26-utc.jpg

Orientální sen za pár kaček

Láká vás navštívit arabský svět, kde uvidíte velbloudy, zažijete horké počasí a po celou dobu dovolené neuvidíte na obloze ani mráček? V noci budete nasávat místní atmosféru s omamnou vůní vodních dýmek a necháte děti, aby se vyblbli na animačních programech? Tak v tom případě vašim představám bude odpovídat Tunisko, na které jsou teď v Invii výhodné zájezdy již od 8790 Kč za 8denní zájezd. V ceně budete mít většinou all-inclusive a odlety bývají z Prahy či Vídně. Tato dovolená je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak také pro zamilované párečky, které si chcou dopřát skvělou destinaci za dobrou cenu.

Navštivte levné Bulharsko

Zajeďte si do bulharských destinací Zlaté Písky, Primorsko, Burgas a mnohých dalších. Kromě zlatavých pláží vás tu bude čekat i zajímavá architektura a hlavně vás tato dovolená vyjde velice levně. Letecky s polopenzí se dá sehnat okolo 7-8 tisíc Kč, s vlastní dopravou zaplatíte za ubytování jen zhruba 2500 Kč, což je více než pěkné. Vlastní doprava se vyplatí zejména, pokud jedete ve více lidech a cesta z Brna do Burgasu a zpět vás tak vyjde přibližně na 9500 Kč. To ve 4 lidech dělá pěkných 2375 Kč a navíc vám auto dává možnost udělat si výlety po okolí a poznat tak tamější krajinu a zajímavá místa.

elephants-bathing-in-the-river-pinnawala-elephant-2021-08-31-09-41-48-utc.jpg

Exotika za rozumné peníze

Pokud máte vyšší cíle a chcete takovou dovolenou, na kterou jen tak nezapomenete, určitě zvolte vzdálenější destinaci. Třeba taková Srí Lanka leží kousek pod Indií a nabízí opravdovou exotiku. Místní lidé jsou vřelí a pohostinní, příroda je tu rozmanitá a pláže kouzelné. Můžete tu spatřit faunu, kterou na jiných místech nenajdete a udělat si výlet například za slony indickými, pohybujícími se v národních parcích přímo ve volné přírodě. Tuto krásu můžete vidět a zažít na vlastní kůži za přijatelné ceny okolo 20-25000 Kč se zájezdem od cestovky Invia. Vydáte se tam letos i vy?

Soutěž o dovolenou za 30000 Kč!

Jet v létě na dovolenou je super, ale ještě o hodně lepší je na ni jet zadarmo! A takovou možnost letos jeden šťastlivec dostane. Pokud máte dostatek tvořivosti, vyfoťte se s vaší oblíbenou knihou na dovolené a v Invii poté vyberou každý měsíc 5 výherců, kteří obdrží 5000 Kč poukázku na dovolenou a 2000 Kč kupón do knihkupectví Luxor. Hlavní výherce poté získá voucher 30000 Kč na dovolenou od Invie a 5000 Kč na knihy od Luxoru. Soutěž trvá do konce srpna, takže máte ještě plno času vymyslet kreativní fotografie, které zaujmou. A v září už hurá k moři, završit léto svojí vyhranou dovčou.

 

Vydáno: 7.7.2022