Den matek a slevové kódy až 50%

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Den matek se slaví vždy druhou květnovou neděli a letos tedy vychází na 9. května. Je to den, kdy děti kupují svým maminkám menší dárky, nebo je i ručně vyrobí a udělají jim tak radost. E-shopy na tento svátek také reagují a objevilo se tu hned několik velice zajímavých kupónů. Ty samozřejmě můžete využít i sami pro sebe a získat tak různé produkty levněji.

Takovéto slevy na módu se jen tak nevidí

Slevový kód 30% nabízí Orsay. Takto velké slevy se opravdu vyplatí, zvláště pokud se dá kupón uplatnit i na již zlevněné zboží, jako právě tento! Další lákavý kód nabízí Modivo, kde můžete nakoupit se slevou až 50%. Není to aprílový vtípek, ale největší májový trhák na Modivu, který vytváří dobrou příležitost nakoupit za levno.

Kódy na kosmetiku až 40%

Yves Rocher se toho opravdu nebojí! Zákazníky láká na slevový kód ve výši 40%, který lze použít na parfémy. Můžete tak mamce jeden koupit a udělat jí radost. Nebo využijte nabídku Sephory, kde pro změnu pořídíte kosmetiku na obočí s kupónem o 20% levněji. Tužky na obočí, objemové gely a další kosmetika se tak opravdu vyplatí koupit.

Elektro a knihy výrazně levněji

Různé povedené dárečky, kterými nic nezkazíte, nabízí také Alza. Pro ni máme také slevové kódy, třeba takový 2500 Kč kupón na vybrané telefony Samsung. Kromě toho zde probíhá také jarní Black Friday, kde koupíte bestsellery v elektronické podobě až o 50% levněji. Ty pořídíte výhodně také v knihkupectví Luxor. Pokud je vaše máma blázen do knih, určitě tady nesáhnete vedle.

Vydáno: 7.5.2021