Black Friday slevy, které musíte vidět! Ušetřete až 80%

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

I přesto, že je Black Friday až v pátek 25. listopadu, se to už slevami v eshopech jenom hemží. Obchody se rozhodly, že se nebudou vázat pouze na Černý pátek a dokonce ani na tento týden, ale nabídnou zákazníkům slevy skoro celý měsíc! Ti tak mají více času nakoupit si přesně to, co potřebují. Podívejte se na ty nejlepší Black Friday slevy a nakupujte levněji.

woman-holding-black-friday-shopping-bags-2021-12-21-20-25-10-utc.jpg

Elektro s mega slevami!

Black Friday byl původně svátek, který se zaměřoval na výprodeje elektra, jež dosahovaly až neskutečných rozměrů. Dnes se již do akce zapojují eshopy s různorodým sortimentem, avšak stále lze poznat, kde jsou jeho kořeny. Na elektru totiž ušetříte opravdu výrazně. Slevy až 50% nabízí eshop Smarty a stejné výše dosahují slevy i na Electronic Star. Ještě vyšší laťku však nasadila Alza, kde se můžete těšit až na 80% cenové zvýhodnění, což už je opravdová slevová nálož! Neváhejte tedy a vyberte si elektroniku za tyto skvělé ceny.

Ušetřete s Black Friday na módě

Zima už pomalu přichází a je tedy potřeba se na ni náležitě připravit i co se týče šatníku. Na Modivu si můžete nakoupit se slevou až 60% v Pre Black Friday slevách a ještě výhodněji pořídíte oblečení v UrbanStore - tam jsou slevy dokonce 70%! Avšak jako nejatraktivnější akci hodnotíme Black Deals na Sinsay. V této akci totiž nakoupíte každý den jiné zboží, které si zlevníte se slevovým kódem o neskutečných 40%.

black-price-tag-on-red-background-2021-11-24-20-34-53-utc.jpg

Nakupujte vždy výhodněji

Další parádní akce je z kategorie domácnosti a naleznete ji v eshopu TM nábytek. Jestli jste o tomto obchodě ještě neslyšeli, určitě se do něj podívejte. Překvapí vás zde široký sortiment zboží a výhodné ceny. Navíc teď máte o důvod víc do něj zavítat, protože tu jsou Black Friday slevy až 50%! A ještě pro vás máme tip na to, jak ušetřit na doplňcích stravy, vitamínech a volně prodejných lécích. Podpořit imunitu se v tomto počasí jistě hodí, tak se mrkněte do eshopu Pilulka a kupte si třeba zinek či vitamín C. Vybrané produkty tu totiž získáte se slevou až 60%.

Nevybrali jste si? Nevadí, podívejte se ještě na všechny Black Friday slevy a také Předvánoční slevy, kde naleznete ty nejlepší aktuální slevové kódy a akce.

Vydáno: 11.11.2022