Zimní trendy 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Máte v plánu nakupovat módní oblečení na podzim/zimu a hledáte slevy a zároveň chcete odrážet současné trendy? Tak zkuste najít inspiraci zde. 

Módní obuv Deichmann kolekce podzim/zima 2019

Nová kolekce odráží motto „Follow your style“, takže nové modely odráží individuální osobnosti, které vyzařují svoji jedinečnost. Můžete tak nakupovat chunky tenisky, robustní zimní obuv, elegantní lodičky, westernový styl a mnoho dalšího. Pestrost a odvážnost je v této kolekci samozřejmostí. 

Také natrefíte na moderní kotníkovou obuv a to v klasické černé barvě. K nákupu nezapomeňte využít slevový kód -200 Kč a akce Black Friday a Cyber Monday na Deichmann.

Zoot hravé vánoční kolekce oblečení

Už se nemůžete dočkat vánoc? Tak si zkuste koupit oblečení ná vánoční motivy! Na Zoot najdete ponožky, pyžama, trička a další skvělé věci s vánočními motivy, které jistě oceníte. Nebo to může být inspirace pro vaše dárky. 

Stylová zimní móda UrbanStore

Zimní kolekce oblečení na UrbanStore již dorazily a vy tak můžete nakupovat kabáty, čepice, šály, zimní boty a další skvělé věci, které si vás na první pohled podmaní. Kolekce jde najít pod hastagy jako #nohyvteple, #zimnibundy, #podcepici #hoodies. Pokud to stíháte, využijte Black Friday na UrbanStore, díky kterému ušetříte až 70%. 

Vydáno: 18.11.2019