Velikonoce ve znamení parádních slev

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Na letošní Velikonoce se nedočkáme tradičního mrskutu, ovšem o to více si je můžeme vynahradit objednáním zajímavého zboží ve slevě. Mnoho e-shopů totiž připravilo jedinečné akce spojené s tímto obdobím a vy si tak můžete koupit vyhlédnuté zboží levněji. Podívejte se na malou ochutnávku slevových kódů!

Neskutečné slevy na elektroniku

Jaro je jedno z nejkrásnějších období na focení. A pro pořádnou výbavu můžete využít akce ve Foto Škoda, kde ušetříte i desetitisíce korun. Například aktuálně až 10000 Kč se značkou Sony, nebo získejte až 26500 Kč Canon cashback. Na Aliexpressu pro změnu narazíte na slevové kódy až do 11 € a slevy až 70%. Opravdová bomba je však obchod Smarty, který nabízí 70% slevový kód, který platí pro výprodejové zboží! Takže senzace, jako je třeba obal na mobil za 20 Kč nebude v tomto e-shopu problém.

Dva módní e-shopy s kódem

Pokud máte na starých teniskách už sešlapanou podrážku, je čas koupit si nové boty. To můžete udělat nyní se slevovým kódem Deichmann, díky kterému ušetříte krásných 15%. Stejnou výši slevového kódu poskytuje také Vivantis, kde narazíte na parádní kousky oblečení a určitě si vyberete něco zajímavého na sebe. Je zde potřeba nakoupit nad 1099 Kč a poté můžete kód směle uplatnit.

Místo kraslic si ozdobte domov

Zajímavý kupón poskytuje svým zákazníkům Möbelix. Ušetříte s ním nádherných 20%, a to na porcelánu a v kategorii vaření. Nejen velikonoční dobroty tak můžete ukuchtit s o mnoho větší radostí díky výhodně koupenému vybavení. XXXLutz pro změnu vrací DPH, díky čemuž můžete ušetřit 17,36% a zkrášlit si domov podle svých představ.

Vydáno: 2.4.2021