Užijte si léto na plné obrátky s Marimex!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Letní teploty už jsou tady, tak co vám ještě schází k tomu, abyste si je užili na 100%? Letní slevy vám k tomu pomohou. A třeba také odpověď najdete právě v tomto článku, který je věnován tomu, jak si přímo na své zahradě zpříjemnit léto ještě více.

young-woman-in-the-swimming-pool-2021-09-03-03-38-54-utc.jpg

Léto 2022 s novým bazénem!

Stále plánujete, že si na zahradu pořídíte bazén, ale ještě jste se k tomu zatím neodhodlali? Tak nyní máte možnost. Se slevovým kódem, který nabízí Marimex, totiž ušetříte moc pěkných 5% z jeho ceny. To se přece vyplatí a od tohoto roku se budete moci čvachtat v bazénu i s vašimi dětmi už pokaždé.

Zabavte děti s touto zahradní "hračkou"

Jak nejlépe zabavit dítě? Pokud jste dobrý rodič a není vám jedno, jak vaše dítě tráví svůj volný čas, jistě budete rádi, když nebude celý den hrát hry na mobilu, ale dopřeje si naopak zdravý pohyb a také zábavu. To vše mu dopřeje trampolína, na které se vyřádí a třeba si přivede domů i své kamarády. Není lepší koupit dítěti trampolínu, než nový mobil? Ceny začínají již na 3590 Kč a s 5% kupónem ji budete mít ještě o něco levněji!

brothers-jumping-on-the-trampoline-in-backyard-2021-09-04-02-18-41-utc.jpg

Zábava na léto i na zimu

Dalším skvělým tipem je sleva, která potěší zejména milovníky wellness a saunování. Jedná se respektive rovnou o 2 slevy. První z nich je 1000 Kč kupón na infrasauny a druhý, ještě lepší, je voucher v hodnotě 2000 Kč na finské sauny. Je zajímavé, na jaké principu funguje infrasauna a s Marimexem si ji můžete také rovnou koupit. Pokud však dáváte přednost vyhřáté finské sauně, kde teploty dosahují okolo 90 °C, i ty jsou samozřejmě v Marimexu velice výhodně k dostání.

Co myslíte, kterou z těchto slev využijete? Ať už to bude kterákoliv, vychutnejte si léto bez zábran, ať máte na co vzpomínat! A tyto produkty vám k tomu jistě pomohou.

Vydáno: 16.6.2022