S kupóny ku zdraví! Zapracujte na sobě a zlepšete své návyky

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Novoroční předsevzetí jste vzdali už v lednu a vaše tělo opět strádá? Tak co takhle získat znovu motivaci ke zdravějšímu životu a osvojení si nových, lepších návyků? Přečtěte si těchto pár odstavců, které vás mohou inspirovat k lepší životosprávě nebo i ke cvičení.

Jídlo je základ!

Měnit ze dne na den své stravovací návyky není něco, co vychom vám doporučovali. Člověk vydrží nanejvýš pár měsíců, poté se však vrátí k původním zvykům a dostane se do strarých kolejí. Lepší je se adaptovat na kvalitnější a zdravější stravu krok za krokem, pěkně pomalu. A začít můžete třeba tak, že si objednáte pochoutky z obchodu Grizly. Nakupte třeba zdravé ořechy, které obsahují prospěšné druhy tuků a dáte si je místo sladkostí, nebo využijte slevový kód na kvalitní BIO kakaový prášek jako dárek. Pokud to zvládnete ještě dnes, můžete taky využít 100 Kč kupón pro objednávky novinek nad 1000 Kč. 

K zdravému jídlu patří také vaření. A kde jinde si koupit vybavení do kuchyně, než v eshopu Tescoma? Nyní máte možnost využít i 20% slevového kódu při nákupu nad 699 Kč nezlevněného zboží. Uvařit si doma bývá často o mnoho zdravější, než se spoléhat na restaurace a laciné fastfoody. A také z ekonomického hlediska se vaření zajisté vyplatí.

Vitamíny se slevovým kódem až 20%

Tělo potřebuje udržovat určitou hladinu vitamínů a minerálů v těle, aby správně fungovalo a nestrádalo v žádné oblasti. Pokud si nejste jistí pestrostí vaší stravy, řešením mohou být také vitamíny, které se užívají formou tablet či v rozpustné formě. Klub Zdraví má nyní mnoho akcí a kupónů je tu opravdu požehnaně. Třeba takový 20% slevový kód na objednávky nad 1999 Kč, nebo až 25% kupóny na konkrétní produkty. Taky GSKlub má nyní pěkné akce. S jejich vouchery ušetříte 15% nebo 100 Kč, což se zkrátka vyplatí.

Co sníte navíc, spalte pohybem!

Co se týče obezity, pohyb je vždy cesta k úspěchu. Co takhle si pro začátek jít každý pátek zaběhat? Nebo vás láká víc posilovna? Každopádně si můžete doplnit chybějící vybavení nebo sportovní oblečení se slevovým kódem 15%, který je právě na Bezvasportu. Ten platí do neděle a můžete jej uplatnit i na již zlevněné zboží. Běžecké boty se přece budou hodit a pokud nechcete cvičit mezi lidmi, kupte si pár činek a zacvičte si raději doma.

Být offline je občas potřeba

Modré světlo před spaním kvalitnímu spánku nepřispívá, a proto bychom měli mobil odložit nejméně 2 hodiny přes usnutím. Kdo z nás to ale dělá? Dáme vám tip. Kupte si pár knížek a zvykněte si místo psaní s kamarády raději číst. Nejen, že se obohatíte o zajímavý obsah, ale také se vám bude lépe spát a po probuzení budete mít víc energie a budete se cítit odpočatí. Na stránkách knihkupectví Kosmas navíc teď koupíte knihy nad 700 Kč s krásnou 100 Kč slevou díky jejich kupónu! Můžete si tak nakoupit rovnou několik knížek a začít se svým novým zvykem.

Pokud chcete změnit vaše zvyklosti a žít zdravěji a lépe, doporučujeme to pro začátek nepřehánět a vybrat si jen jednu z oblastí, kterou zlepšit. O to důsledněji je však potřeba nové zvyky dodržovat. Jaká oblast to však bude, to necháme čistě na vás. A sleva vám toto rozhodnutí hezky zpříjemní :-)

Vydáno: 18.3.2022