Podzimní slevy 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Podzim je zpátky a my si užíváme poslední babí léto. Většina z nás už pomalu leze za počítače a hledá co by se dalo koupit ve slevě. E-shopy na podzim nabízí opravdu zajímavou nabídku slev a také už chystají zákazníky na vánoční nákupy včetně Black Friday. 

Podzimní slevy na oblečení

Rádi nakupujete na Deichmann? Využijte slevové kódy v hodnotě až -200 Kč, které pro vás pravidelně chystáme. Na Zootu do dnešní půlnoci využijete slevu -50% od pasu nahoru, takže se oblečte za parádní ceny a ještě stylově. Největší pecka jsou slevové kódy BIBLOO v hodnotě až -1000 Kč. Nemusíte spěchat, akce trvá do konce týdne. 

Podzimní slevy na kosmetiku 

Nejlepším e-shopem na kosmetiku je u nás Notino a je to z více důvodů. Jedním z nich je široká nabídka kosmetiky, vůní a parfémů a dalším jsou Notino slevové kódy. Do konce měsíce máme pro vás 5% slevový kód na TOP značky a do konce týdne využijete slevový kód -15% na produkty, které se postarají o vaše vlasy. Na Ageo můžete zase pro změnu nakupovat dárkové sady se slevovým kódem -10%. 



Podzimní slevy na elektroniku: 

Hledáte slevy na elektroniku? Zkuste Smarty, kde využijete slevové kódy na Apple. Konkrétně slevový kód -10% na Apple Mac a iPady. A pokud jste zastánce Samsungu, najdete tu slevové kódy v hodnotě -1600 Kč. Pokud raději nakupujete elektroniku na Kasa, nezapomeňte využít slevový kód -200 Kč na vaše nákupy

Předvánoční předehra a Black Friday

Je to k neuvěření, ale Black Friday už je tady. Opět brzo a kupodivu to není Alza (i když ti měli Black Friday v létě). Feedo je tedy první a nabízí slevy až -64%. Takže pokud hledáte něco pro děti, tady slevu najdete. 

V případě předvánoční předehry s tím nejprve přišel UrbanStore, ve kterém nakoupíte se slevou až -50% (bacha produkty musí být označené štítkem akce). Dále můžete nakupovat adventní kalendáře 2019 třeba od Yves Rocher. A pokud hledáte šekové knížky, tak vás potěšíme.

Alza nabízí šekovou knížku v hodnotě 15 000 Kč a k tomu můžete využít dárkového rádce.  Na Notino najdete kupónovou knížku v hodnotě 3000 Kč. Vánoce jsou sice daleko, ale čokoládové figurky s vánoční tématikou už najdeme taky v obchodě a e-shopy se milerády předhánějí o zákazníky nyní. 



Vydáno: 22.10.2019