Podzimní móda s 25% kupónem a doplňky, se kterými zaujmete

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

I k nám do Česka už přišel podzim a teploty snadly pod 20°C, přičemž v noci na některých místech klesají i pod bod mrazu. Takové počasí však není důvodem, abychom se přestali věnovat svému zevnějšku se stejnou péčí jako v létě. Právě naopak! Slušivý kabát či bunda je základem každého dobrého outfitu a věřte, že se ve společnosti budete cítit daleko lépe. Snadno tak na sebe strhnete pozornost mužů, po které třeba zrovna toužíte.

redhead-girl-with-suitcase-at-autumn-outdoor-2022-01-13-20-58-18-utc.jpg

Podzimní kolekce se slevovým kódem 25%

Podívejte se na nabídku, kterou jsme našli na eshopu Vivantis. S jejich slevovým kupónem ušetříte parádních 25% a můžete si tak nakoupit podzimní oblečení daleko výhodněji. Mrkněte se na kolekci, ke které se kód vztahuje a dáte nám jistě za pravdu, že si zde vybere snad úplně každý. Zvýhodněno je totiž přes 1200 produktů značek s. Oliver a Tom Tailor, které zahrnují džíny, svetry, mikiny, bundy a mnohé další kousky oblečení i doplňků.

Šperky o 20% levněji na Vivantis

Neméně důležité pro váš zevnějšek je sladit outfit se vkusnými doplňky, které dotvářejí celkový dojem a působení vaší osobnosti. Tenčí prsteny (možno i s kamínky) či náramky a řetízky s drobnými vzory podtrhnou vaši něžnost. Vybrat si však můžete z různých typů šperků, je dobré dát vždy na svůj cit a zvolit, co vás samotnou přitahuje nejvíce a s čím se cítíte dobře. Zkuste se mrknout na prsteny s 20% slevovým kódem a třeba vám nějaký padne do oka. Stejnou výši slevy nabízí Vivantis také pro značku PDPAOLA, jejíž sortiment zaručeně také stojí za vaši pozornost.

close-up-of-two-gold-wedding-rings-in-your-hands-2022-01-06-00-28-25-utc.jpg

Značková kosmetika za lepší cenu

Přehlídka slev na Vivantis však ještě nekončí. Neméně zajímavá akce, která platí do konce týdne, nás čeká na produkty L´Oréal Paris. Nakoupíte tu kosmetiku, kterou by měla mít u sebe každá žena, co se ráda líčí a nazvaly bychom ji jako "povinnou výbavu" vaší kabelky. Řasenky, make-up, krémy, tužky na oční linky, ale i další kosmetické přípravky jsou nyní zlevněny o 20 - 45%. Navíc ještě jako bonus získáte při nákupu nad 399 Kč řasenku Lash Paradise pro extra objem. Tak neváhejte a zavítejte do ráje kosmetiky ještě tento týden!

Vydáno: 22.9.2022