Podzim je ideální čas na čtení! Kupte si knihy s 20% kupónem

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Dny už se pomalu zkracují, tak co je lepšího po večerech dělat, než si otevřít zajímavou knihu a přečíst si z ní pár stran? Pro mnohé je čtení příjemným odreagováním, zklidněním, někdo si rád čte v přírodě a pro někoho je to téměř každodenní nutnost před spaním, aby unavil své oči i mozek. Každopádně vám teď dáme tipy na kupóny, se kterými si nakoupíte knihy s parádní slevou a pěkně tím ušetříte.

beautiful-young-girl-reading-a-book-near-a-tree-gs8xs3j.jpg

Ušetřete stovku na knihách!

Skvělou akci teď nabízí Knihy Dobrovský. S jejich slevovým kódem můžete nyní ušetřit krásných 100 Kč, stačí jen a pouze nakoupit zboží v souhrnné hodnotě nad 999 Kč a sleva je vaše. Neváhejte a vyberte si z nových knižních titulů, bestsellerů, nebo využijte jedné z mnoha akcí. Nyní můžete například koupit knihy pro děti do 99 Kč, nebo dokonce nakoupit 4 vybrané knihy a zaplatit z nich pouze jednu!

Knižní podzim na Gradě

S knihkupectvím Grada to budete mít ještě jednodušší. Jejich slevový kód 20% můžete totiž uplatnit až do konce měsíce bez ohledu na to, kolik za vaši objednávku utratíte. Nakoupit tak můžete libovolnou knihu a s kupónem jen a jen ušetříte. Omrkněte také sekci zlevněných knih, kde se ceny drží opravdu při zemi, anebo se nechte zlákat TOP knihami, které právě letí.

style-woman-with-book-on-corn-field-in-autumn-time-2022-01-11-15-37-25-utc.jpg

Akční ceny knihkupectví Kosmas

Poslední z trojice knihkupectví, ve kterých nakoupíte se značnými slevami, je Kosmas. I zde můžete využít slevový kód, který získáte díky odběru newsletteru. Ušetříte s ním krásných 100 Kč a využít můžete také slevy, které tu na vás čekají. Až 50% slevu Kosmas poskytuje na nákup e-knih a dále můžete využít také akci "Vše do 99 Kč". Nakupujte knihy vždy levně a nedávejte za ně více, než je nutné!

Vydáno: 7.10.2022