Pelikan 2019 - slevy na letenky a levné pobyty

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Určitě jste už slyšeli o Pelikánu, kde můžete zakoupit letenky ve slevě. Ale věděli jste, že si můžete zakoupit i celé pobyty přímo na Pelikánu? A to za výhodné ceny!

Nabídka je opravdu pestrá. Můžete tak cestovat do vzdálených destinací v kategorii Exotika jako Indonésie, Čína, Vietnam, Bali a mnoho dalšího. Pokud plánujete výlet do Egypta a podobných zemí, využijte nabídky Orient, kde můžete navštívit Istambul, Jordánsko, Marakéš a další. Nebo rádi nakupujete Last Minute u moře? Není problém, nabídku naleznete zde. A pokud vám to nestačilo, můžete cestovat do Tater, využít víkendové pobyty nebo podívat na TOP nabídku. U jednotlivých kategorií, lze narazit na skvělé slevy.

Slevový kód -500 Kč na Pelikan

Pokud vám stačí letenky, neváhejte využít tento slevový kód, který vám ušetří peníze. Můžete tak dosáhnout slevy až -500 Kč. Dále můžete nakupovat letenky za výhodné ceny. Určitě si vybírejte nízko nákladové dopravce, třeba u SmartWings nebo Ryainair získáte daleko levnější letenky.

Multicity - cestování do více destinací při 1 výletě

Neslyšeli jste o Multicity ještě? Nevadí, nyní máte možnost vyzkoušet tuto novou funkci. Jde o cestování do více destinací při jednom výletu. Takže, pokud chcete navštívit více destinací a ušetřit, nakupujte pomocí výhodných nabídek Multicity. Nově nabízí Pelikan také transfery z letišť. Chcete-li získat nejnovější nabídku levných letenek, sledujte nás pravidelně nebo si zapněte upozornění na slevy ve vašem prohlížeči.

Vydáno: 3.7.2019