Mutumutu - pojištění, které vás bude bavit!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Mutumutu je nový český projekt, který se rozjel v roce 2018 a za jeho vznikem stojí stejní lidé jako u startupu Zonky. Oba tyto projekty se těší velkému úspěchu a my si dnes něco povíme o Mutumutu a zjistíme, proč ho mají lidé v takové oblibě.

V čem je Mutumutu lepší?

Mutumutu je online pojištění, nemusíte tedy chodit na pobočku pojišťovny a zařídíte si jej v klidu z domova. Rozhodnete se, na co přesně se chcete pojistit a poté si můžete srovnat několik pojišťoven. Je dost pravděpodobné, že vám vyjde nejlépe právě Mutumutu. V tom případě si pojištění můžete rovnou vyřídit a na nic nemusíte čekat. Hlavní výhody jsou postaveny na přehledné a krátké smlouvě, férovosti a minimu výluk, kterých je pouze 8 a všechny jsou logicky odůvodněné. Pojištění také kryje i bolest zad a psychické nemoci, neplatíte žádné zbytečné poplatky a smlouvu můžete zrušit zdarma, a to dokonce bez výpovědní lhůty.

Sportem ku zdraví i k penězům

Ano, čtete správně - největším lákadlem pro lidi je odměna za jejich zdravý životní styl. V dotazníku na stránkách vyplníte, jestli kouříte a chodíte jednou za 2 roky na preventivní prohlídky. Za to lze získat 5 + 5% pojistného zpět. Dále se počítá, kolik kroků nachodíte, naběháte, najezdíte na kole, nebo strávíte jiným sportem. K měření se používá chytrá aplikace a lze získat až 30% pojistného zpět. Tato vypočtená částka se klientům posílá jednou za 3 měsíce přímo zpátky na jejich účet. Navíc je pro lidi zábava si takto měřit výsledky a zároveň vrácení části pojistného představuje motivaci, která je přiměje k tomu, aby sportovali a žili zdravěji.

Chytré hodinky za odměnu zdarma!

Pokud navíc splníte 4týdenní výzvu, dostanete zdarma hodinky Apple Watch 3 (38 mm), Garmin Vívoactive 3 nebo poukaz na jiné chytré hodinky či fitness náramek. Tato akce platí do 31. 3. 2021 a není úplně lehké ji splnit. Musíte totiž nasbírat za 4 týdny 400 bodů, které nejsou rozhodně zadarmo. Chůzí dostanete denně 5 bodů za 7500 kroků a další 1 bod za každých 500 kroků navíc. Během můžete získat 5 bodů za 15 minut běhu a další 1 bod za každou 1 minutu navíc, kdy budete běžet. Jízdou na kole získáte 5 bodů za 15 minut a 1 bod za každé další 3 minuty. 20 extra bodů dostanete za jiné sportovní aktivity delší než 45 minut.

Příklad: David si hru vyzkoušel nanečisto. Šel po dobu 4 týdnů 1x týdně na túru - vždy ušel 20000 kroků, jednou týdně ještě navíc vyrazil na procházku a tam nachodil 10000 kroků. Ostatní dny limit kroků nesplnil. Dále jezdil 2x týdně na kole - vždy 45 minut, 1x týdně si navíc zahrál hokej. Za chůzi tedy získal týdně 1x 30b + 1x 10b = 40b, jízda na kole mu přinesla 2x 15b = 30b, hokej byl za 20b. Celkem získal 40 + 30 + 20 = 90b, za 4 týdny tedy 360 bodů.

Davidovi by hodinky unikly o 40 bodů a proto ho pojištění motivovalo, aby se začal hýbat více a při výzvě "na ostro" hodinky získal. Zvládnete je získat také? :-)

Vydáno: 18.2.2021