Letní móda a výprodeje 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Letní móda je letos opravdu k nakousnutí. Různé značky nabízejí svěží módu, která vás doslova pohltí a v horku zase nezklame. V Česku přibyla nová módní značky ABOUT YOU. Nyní můžete už natrefit na letní výprodeje a tahle vlna zasáhla opravdu všechny. 


Letní výprodej módy slevy až -80%

Z těch slev by se jeden pomátl! ABOUT YOU nabízí slevový kód ve výši -25% a letní slevy až -80%! A to je opravdu něco. K tomu můžete využít inspiraci Stories a Outfity, kde objevíte nejnovější trendy nejen na letní módu. Další módní e-shop ZOOT nabízí slevu -60% na celý šatník. Vy se tak můžete s klidným svědomím vybavit na léto k moři. A chybí vám kabelka? Nezoufejte, NováKabelka nabízí opravdu pestrý výběr kvalitních kabelek a slevový kód -5%. 

Opět je k dispozici na Answear slevový kód -10%. Nicméně kód platí pouze na trička a topy. Můžete tak vybírat ze značek ADIDAS, ORIGINALS, MEDICINE, JACK & JONES a mnoho dalšího! Platí pro muže i ženy. Za to ZOOT na sebe nenechal dlouho čekat a nabízí slevový kód -1000 Kč! Takže pokud plánujete větší nákup, rychle utíkejte k ZOOTU a nakupte nad 3000 Kč, slevový kód se vztahuje také na již zlevněné kousky :) 

Za to Orsay nabízí pravidelně slevové kódy a nyní máme v nabídce 3 slevové kódy. První slevový kód na Orsay je ve výši -150 Kč a to při nákupu nad 1500 Kč, dále slevový kód -10% a  -20% na nezlevněné zboží. Pokud rádi nakupujete v módním e-shopu OTTO, který nabízí stovky různých módních značek, využijte slevový kód -400 Kč, nabídku perfektních plavek nebo Summer sale ve výši -50%. 

Okouzlující plavky

Na Astratex nyní natrefíte na nejnovější kolekci plavek, kterou si jistě oblíbíte. K tomu můžete využít slevový kód -10% a bez omezení! Konkurence neotálí a tuzemský výrobce spodního prádla Triola nabízí slevový kód -5%, vlastní kolekci plavek a letní výprodeje ve výši -55%! Pokud vás nenadchla ani jedna nabídka, zkuste e-shop Rájprádla, kde nakoupíte plavky, erotické prádlo a mnoho dalšího. 

Letní výprodeje obuvi slevy až -50% + slevový kód

Deichmann nyní nabízí letní výprodej se slevou až -50%. Obrovský výběr sezónních modelů nás překvapil a každý si tu najde ten svůj kousek. Můžete zde např. koupit boty metalických odlesků, sandály, pantofle, prostě obuv do horkých dnů. S nákupem moc neotálejte, akce trvá jen do 16.7, nicméně si myslíme, že akci ještě protáhnou. Deichmann ještě nabízí dopravu zdarma v případě, že si pro ní skočíte do prodejny. 

Pokud máte v plánu nakoupit pořádné tenisky, nahlédněte do světa Footshop, který nabízí originální boty a my vám k tomu nabídneme slevový kód v hodnotě -5%. Nyní probíhá také akce Summer sale, která nabízí slevy až -50%. Vy si tak můžete koupit svůj letní mix obuvi a ne jen to! Nakoupíte zde také nakupovat trika, košile, mikiny, tašky, batohy, šortky nebo kšiltovky. A značek je opravdu hodně, však se sami koukněte.

A pokud plánujete vycestovat a nemáte kufr na cestu nebo batoh, zkuste pestrou nabídku na Bagalio. Nyní můžete uplatnit slevový kód -10% nebo slevový kód -100 Kč při první návštěvě stránky.

Vydáno: 3.7.2019