Kupte si tenisky levněji s kódem pro Deichmann

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Přes léto se často stává, že se boty zkrátka prochodí a nevypadají už hezky. Lidé však často koupi nových bot odkládají až na jaro, kdy je budou opět nejvíce potřebovat. Výhodnější je ovšem, když si je koupíte už na podzim, a to s parádní slevou, které se tu často objevují!

Kupte si boty s kupónem

Slevový kód 20% nabízí Deichmann, stačí si koupit tenisky nad 1300 Kč a můžete ho uplatnit. Pokud jste si vybrali levnější model, ani to nevadí. Pro vás je tu ještě kupón na 15% při koupi obuvi nad 1000 Kč, a tak se dostane i na vás. Jen si dejte pozor, ať tuto akci nepromeškáte. Platí totiž jen do úterý 14. září.

Slevy až 50% se vyplatí

Deichmann ve své slevové sekci nabízí kousky se skvělým až 50% zvýhodněním a tak neváhejte a podívejte se i tam. Třeba narazíte na něco, co se vám bude opravdu líbit. Můžete tu koupit pantofle, sandály, boty do města a další. Vyberou si jak ženy, tak i pánové či děti, které si nové boty určitě zaslouží. Co se týče značek, jsou jich tu desítky. Nemůže chybět značka Graceland, adidas, Asics či Bugatti.

Doprava zdarma úplně na vše!

Čtete správně. E-shop Deichmann je jeden z mála obchodů, který nabízí poštovné zdarma úplně na všechny objednávky. Je zkrátka zcela jedno, za kolik nakoupíte, dopravu s Deichmannem prostě neplatíte! To je také další z důvodů, proč se nakupování v tomto e-shopu vyplatí a cena se vám s naúčtovanou dopravou nezvýší do nepříjemných "cenových výšin", jako je tomu u jiných prodejců.

V Deichmannu se ceny zkrátka drží vždy při zemi. Koupíte si od nich boty taky? :-)


Vydáno: 10.9.2021