Kde před Vánoci nakoupit nábytek a pár tipů navíc

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Ušetřit na nábytku se slevovým kódem je zkrátka super. Člověk tak dostane to stejné zboží, ale za nižší cenu, a tak mu ještě v peněžence zbyde pár tisíc, které může využít zase jinak. Pojďte se tedy podívat, jak ušetřit a které e-shopy slevové kódy nabízí.

Ve Scontu se vyplatí nakupovat po dvou!

A začneme rovnou pěkně zostra. Sconto totiž nabízí slevový kód, díky kterému ušetříte rovnou 50% z ceny. Přesněji je to tedy kupón na slevu 1+1 a použít ho můžete na matrace, rošty a toppery až do 25. listopadu. Pro ty z vás, kteří neví, co je topper, tak přidáváme vysvětlení - je to vrchní krycí matrace. Pokud máte například 2 děti a chcete jim dopřát kvalitnější spánek, je pro vás tento kód jako stvořený!

Snižte si cenu o 17%

V Asku nesmíte zaváhat. Tento kód platí totiž pouze dnes, 17. 11, a kdo tento čas prováhá, přijde o hodně. Kupón má totiž hodnotu 17% a to už může dělat pěkných pár tisíc. A víte co je na tomto kódu nejlepší? Že kromě akcí a výprodejů platí úplně na všechno. Oslavte tedy Den boje za svobodu a demokracii a připomeňte si tak Sametovou revoluci tímto příjemným způsobem.

Jak si ještě zpříjemnit domov?

Dobrým tipem je nákup vhodného osvětlení, se kterým navodíte tu správnou atmosféru na dlouhé zimní večery. Takové si jistě vyberete na e-shopu Světla24, kde je výběr opravdu nepřeberný a navíc tu máte možnost nakoupit s 10% slevovým kódem. Světla však nejsou jediným naším tipem. Na své si můžete přijít i v obchodě Marimex, kde na vás čekají kupóny 5-25%. Ty platí na vířivky, sauny, bazény, bazénovou chemii, trampolíny či dětská hřiště. 

Rozhodnete se tam nakoupit mimosezónní sortiment levněji, nebo vás zláká spíš teplo vyhřáté sauny? Ať už to bude jedno či druhé, každopádně se je na co těšit :-)

Vydáno: 17.11.2021