Kde nakoupit letní oblečení s největší slevou?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Léto se už kvapem blíží a teploty začínají konečně stoupat. Proč tedy nadále čekat s vybíráním nových kousků do vašeho šatníku? Právě teď e-shopy nabízí zajímavé slevy, které určitě využijete.

Letní móda levněji

Jeden z obchodů, který vám nabídne opravdu parádní slevy, je Orsay. S jejich slevovým kódem v rámci akce "Summer must haves" ušetříte 30% a členky klubu dostanou dalších 10% slevu navrch. Celkem je to tedy krásných 40%. Tento kupón platí pouze do neděle, ale kdybyste jeho dobu platnosti náhodou propásly, nic si z toho nedělejte. Orsay nabízí totiž i výprodej, kde dosahují slevy až 70% a můžete si vybírat z opravdu pěkných kousků!

Kde nejlépe nakoupit plavky?

Pokud sháníte nové plavky, určitě navštivte e-shop Triola, kde zkrátka nemůžete sáhnout vedle. Nová kolekce plavek 2021 na vás už čeká a jestli se rozhodnete ušetřit, podívejte se také do výprodejové sekce. Tam na vás vykouknou slevy až 25% a musíme říct, že je z čeho vybírat. A ta nejlepší zpráva na závěr - toto všechno můžete mít ještě o 5% levněji s naším kupónem, který platí i na již zlevněné. Tak neváhejte a běžte si jedny plavky koupit.

A jak je to se slevami na obuv?

Z kategorie obuvi bychom vám doporučili Footshop. Ten má nyní připravených hned několik lákadel, kterými nejednoho zákazníka zaujme. Prvním z nich je slevový kód 20% na novinky, díky kterému můžete pěkně ušetřit. Dále se můžete těšit až na 70% výprodejové slevy, kde naleznete neuvěřitelných více než 4000 produktů! A poslední trumf v rukávu je slevový kód, který dostanete za registraci do Footshop Clubu. Ten má standardně hodnotu 200 Kč, ale Footshop pro tento měsíc zvedl hodnotu kupónu na 400 Kč! Pokud tedy ještě nejste registrovaní, tato nabídka se neodmítá.

Vydáno: 4.6.2021