Kde koupit svěží letní vůně? Dáme vám 3 tipy na parfémy se slevou

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Vybrat si letní parfém není kolikrát jednoduché. Některé nejsou dostatečně koncentrované, chybí velký výběr, nebo je vysoká cena. My jsme však našli hned několik eshopů, kde ani jedna z těchto věcí nehrozí. Budete si moci vybrat z tisíců produktů té nejvyšší kvality a díky slevovým kódům na nich ušetříte zajímavé peníze. Tak hurá na to a jdeme se na tyto letní slevy podívat.

redhead-girl-with-perfume-at-outdoor-2022-01-14-00-45-20-utc.jpg

Oslavte léto se Sephorou

Tento obchod vždy vynikal svojí kvalitou, kterou oceňovali tuzemští zákazníci a také proto v Sephoře pravidelně nakupovali. Nyní máte možnost si tyto parfémy zakoupit i vy a ještě k tomu navíc získat moc pěknou slevu. Lesknou se vám oči, když si toto čtete? Máte důvod. Sleva je totiž krásných 250 Kč při nákupu nad 1500 Kč a platí do konce července 2022. A pokud vám parfém nebude stačit, do 8. srpna můžete využít ještě až 25% kupón na vybrané produkty z kategorií Sluneční péče, Vlasy a Minis & More!

Ušetřete až 40% s kódem!

Úžasné slevy nabízí tento týden Notino a už dlouho jsme neviděli kupóny, které by dosahovali takové výše. Tentokrát se Notino v rámci Summer Black Friday rozhodlo rozdělit slevu podle značek, a tak na každou z nich nabízí jiné procentuální zvýhodnění. Slevu 15% dostanete třeba na značku Yves Saint Laurent, 20% na Vichy, 30% na L'Oréal Paris a 40% na Mixa. Tento výčet samozřejmě není úplný a akce zahrnuje přes 35 různých brandů. Jen nezapomeňte na nejdůležitější věc. Akce platí pouze do neděle, s nákupem tedy moc neváhejte.

transparent-mock-up-glass-perfume-bottle-on-blue-b-2021-10-28-20-57-24-utc.jpg

Ještě levnější vůně

Narazili jsme ještě na jeden ehop, který se nám zalíbil a vsadili bychom se,  že úplně stejně na tom budete i vy. Je totiž známý tím, že svoje produkty prodává za výhodnější ceny, než konkurence. Řeč je o eshopu Krásné Vůně, který doporučujeme navštívit. O důvod víc můžete mít do 1. srpna, dokdy platí slevový kód 100 Kč, uplatnitelný při nákupu nad 750 Kč. Této hranice jistě lehce dosáhnete, tak směle do toho!

Vydáno: 22.7.2022