Kde koupit batohy do školy se slevou až 50% anebo kódem?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Nová aktovka či batoh do školy jsou zkrátka občas potřeba koupit, ať už chceme nebo ne. A co nás může potěšit více, než parádní slevy ze sekce Hurá do školy nebo dokonce slevové kódy, které na batohy můžeme uplatnit? Přesně takové jsme pro vás našli a dáme vám pár tipů na závěr, čím vašemu dítěti udělat radost, aniž by vás to přišlo draho.

back-to-school-2021-10-26-07-57-17-utc.jpg

Na Urbanstore se to slevami jen hemží

Pro všechny milovníky slev tu máme dobrou zprávu. Urbanstore pro vás totiž připravil na závěr léta parádní výprodej. Slevy zde dosahují až neskutečných 80%! A na naše ratolesti v tomto eshopu také nezapomněli - batohy v akci tu totiž koupíte až o polovinu levněji. Skvělé slevy až 50% na batohy se zajisté vyplatí využít, tak se podívejte na jejich pěkný výběr a posuďte sami, že tato nabídka stojí za to.

Využijte slevový kupón 20%!

Ano, čtete dobře. Krásných 20% dolů získáte se slevovým kódem na batohy, který jsme pro vás našli. A do kterého obchodu platí? Jedná se o jeden z nejznámějších českých eshopů, Alza.cz. Díky kupónu tady batohy nakoupíte za opravdu příznivé ceny a navíc vás tu čeká ještě mnoho dalších slev. Za zmínku stojí třeba slevový kód 20% na psací stoly, 20% na chytré hodinky či 15% na tablety. Projděte si všechny slevy od Alzy a využijte tu nejlepší!

outdoor-portrait-of-a-preteen-female-student-on-a-2022-03-29-23-48-54-utc.jpg

Pár tipů na závěr

Máte už potřebné věci nakoupené, ale přesto byste rádi udělali vašemu dítku radost? Za dobré známky a snahu ve škole si přece zaslouží občas něco dostat. Každé dítě bude jistě rádo za dobrou svačinku, a tak mu můžete do školy přibalit něco od Grizlyho. Třeba na takovém arašídovém krému v tubě si zaručeně smlsne. A co třeba koupit novou hru na PC či konzoli za přijatelnou cenu? Výprodej na JRC vám to umožní, ceny totiž startují již na 249 Kč a navíc ještě můžete ušetřit na Back to School produktech parádních 10% s kódem.

Vydáno: 27.8.2022