Kam za teplem v září - levný blízký východ či exotický ráj?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Možná se vám jeví, že září není zrovna ideální doba na zájezd k moři, ale opak je pravdou. Rodiče s dětmi si většinou dovolenou vyberou právě přes prázdniny a tak vás rozhodně nebudou čekat přeplněná letoviska a své vysněné all-inclusive zájezdy si užijete ve větším klidu a bez zbytečného shonu. Také personál hotelu se vám díky menšímu počtu hostů bude věnovat tak, jak má a vy si tak užijete parádní dovolenou.

Co nabízí Turecko?

Záleží, které letovisko si vyberete. Můžete tu zažít relax a užívat si klidného pohupování se ve vlnách a podvečerní pohody v plážových barech, ale pokud chcete, můžete mít dovolenou mnohem akčnější. V Alanyi se svezete lanovkou na blízký kopec, kde si užijete famózní výhled na moře a okolí z ptačí perspektivy, nebo při zvolení lokality Kusadasi okusíte turistiku, adrenalinové sporty či prozkoumávání vraků lodí s potápěči. Každopádně vás čeká sluníčko a teplé moře - jeho teplota bývá v září okolo 27 °C a vzduch se bude pohybovat kolem 31°C. A ceny? Zájezdy s plnou penzí startují na velice příjemných 6790 Kč na 8 dní s odletem z Prahy.

V Tunisku je stále teplo

Jak je asi v září v této oblíbené lokalitě? Potěšíme vás, je tu stále dostatečně teplo na to, abyste si užili moře do sytosti a navíc se tolik nespálíte. Teploty se tu pohybují okolo 27-30°C v závislosti na lokalitě a moře je jen o pár stupňů chladnější - jeho teplota bývá přibližně 25-27°C a pocitově je tedy příjemně teplé, ale i trochu osvěží. All-inclusive s odletem z Prahy vás vyjde od 6090 Kč na 8 dní a tato příznivá cena jen podpoří vaši pohodu a zážitek z dovolené.

Na kolik vás vyjde opravdová exotika?

Nebudeme vás napínat. Ceny s polopenzí či plnou penzí na 9 dní a odletem z Prahy startují na 27000 - 32000 Kč. Za takovou částku se můžete podívat na Kubu, nebo také na populární Zanzibar. U vrchní hranice této ceny si zaletíte i na Dominikánskou republiku. Pokud jste si přes zimu našetřili a letos ještě u moře nebyli, tak proč si nedopřát pravou nefalšovanou exotiku? Pobyt v jednom z těchto karibských rájů či africkém ostrově vás nadchne, stejně jako dobré jídlo a milí lidé, kteří tato krásná místa obývají.

Vydáno: 3.9.2021