Kam na podzimní dovolenou? Vyrazte k moři a vyhrajte mobil

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Sychravé počasí a teploty stále více přibližující se k bodu mrazu. To jsou dny, které právě zažíváme. Ale přitom bychom mohli být někde u moře a užívat si tropických teplot a nebe bez mráčků! A pokud ne teď, můžeme si dovolenou alespoň koupit a už jen ta představa naši duši zalije sluncem.

young-woman-working-on-computer-on-beach-2021-08-27-22-32-38-utc.jpg

Do Egypta za pár kaček

Zatímco my se tu v Česku pomalu zachumláváme do čím dál tím silnějších bund, nasazujeme si čepice a brzy přibudou i šály, v Egyptě je stále vedro jako v sauně. Nejsou to už sice letní "čtyřicítky", ale i příjemnějších 30°C, kolem kterých se právě teplota v Hurghadě pohybuje, nám může stačit ke štěstí. K tomu teplota moře 26°C a fakt, že se tam dostanete na all inclusive pobyt od 9990 Kč, v mnohých z nás jistě navozuje pocit, že právě tady dostaneme "hodně muziky" za málo peněz.

Za exotikou s Invií

Další výhodnou nabídku jsme nalezli na stránkách cestovky Invia, kde již od 10 990 Kč můžete zavítat do exotických zemí. Dovolenou si můžete koupit na tento měsíc, přelom roku, anebo klidně i na další léto. Záleží, kterou zemi zvolíte. Abyste se vyhnuli období dešťů, doporučují se pro každé měsíce různé destinace, a proto si můžete kdykoliv během roku užívat úžasné pláže jako z pohádky. Navštívit můžete třeba Dubaj, Dominikánskou republiku, Thajsko, Zanzibar, Mauricius nebo Seychely.

sea-sunset-2021-10-05-18-14-26-utc.jpg

Kupte poukaz a vyhrajte mobil

Další skvělá akce začala právě teď a bude trvat až do konce roku! Je jistě mnoho cestovatelů, kteří ocení pod stromečkem dárkový poukaz od Invie a když právě takový koupíte (v hodnotě nad 5000 Kč), tak budete zařazeni do slosování o mobilní telefon Honor 70. Tento smartphone v hodnotě 13 490 Kč disponuje skvělými technickými parametry a zejména fotky z takového mobilu budou stát opravdu za to. Nafotit zážitky z dovolené na více než 50 Mpx fotoaparát s jedním z nejlepších světelných senzorů na světě, SONY IMX800, pozvednou vaše cestovatelská alba ještě o level výš.

Vydáno: 4.11.2022