Jak ušetřit na předvánočních nákupech v roce 2019?

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Vánoce ještě tady nejsou, ale předvánoční nákupy už jsou v plném proudu. Jak ušetřit při nákupech v e-shopech se dozvíte níže. Aktuální seznam předvánočních slev najdete nově na tématických stránkách Předvánoční nákupy.

Black Friday a další slevy 

Black Friday proběhne 29. listopadu, nicméně v tuzemsku začíná už týden dopředu a třeba Feedo už má Black Friday nyní. Natrefíte tu na slevu ve výši až -69% nebo můžete využít slevový kód -100 Kč. Na Cyber Monday si ještě chvíli počkáme, který proběhne až 2. prosince po svátcích dne Díkůvzdání v USA. Nově můžete sledovat naše tématické stránky Black Friday, kde najdete všechny probíhající akce Black Friday. 

Šeková knížka Alza a Notino

Alza nabízí vánoční šekovou knížka ve výši 15 000 Kč na vaše dárky. Stačí si jednoduše nakoupit a se zbožím vám přijde i šeková knížka. K nákupu můžete využít také dopravu zdarma nebo si nechat poradit od dárkového rádce. 

Pokud plánujete nákup parfémů na Notino, využijte kupónovou knížku v hodnotě 3000 Kč a další slevové kódy v hodnotě až -35%. Určitě využijte slevový kód -5% na TOP značky jako Armani, Lancôme a mnoho dalšího. Zkuste také výhodné vánoční balíčky s dopravou zdarma. 

Vánoční Cashbacky

Nakupujete oblečení a boty na Footshop? Využijte výhodné nabídky cashback a získejte až 1000 Kč zpátky za váš nákup. Podmínky akce najdete zde. Sleva bude platná od 1. listopadu. 

Vánoční cashback nabízí také Bonami. Vánoční výhody v podobě každé utracené koruny v kreditech! A co získáte dále u nich? Dopravu zdarma od 1500 Kč, pohodlné vrácení do 90 dnů nebo velký výběr vánočních dárků i svátečních dekorací na jednom místě.

Adventní kalendáře 2019

Pokud sháníte adventní kalendáře, zkuste od Yves Rocher a nezapomeňte využít při nákupech slevový kód ve výši -300 Kč. Notino také nabízí krásný adventní kalendář, který jistě potěší každou ženu. Máte doma roztomilé čtyřnohé chlupáče? Co takhle jim nadělit adventní kalendáře od SUPER ZOO. 

Vydáno: 29.10.2019