Last minute dovolená srpen 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Plánujete ještě rychlý nákup dovolené v srpnu/září pomocí Last Minute? Zkuste náš výběr, který vás jistě zaujme. 

Last Minute Pelikán

Využijte Last Minute nabídky se slevou až -30% na Pelikánu.  Můžete navštívit Francouzskou riviéru Nice. Azurové pobřeží je jedno z nejznámějších rekreačních oblastí Středozemního moře, které si prostě zamilujete a to již od 8 190 Kč. Dále můžete navštívit Miláno a to letecky z Brna. Pokud plánujete cestovat z Prahy, zkuste odlet do Říma nebo historického Neapolu. V případě, že hledáte jen letenky na Pelikánu, můžete využít slevový kód ve výši -500 Kč. 

Last Minute Invia a České kormidlo

Ještě plánujete výlet do Chorvatska? Zkuste si vybrat apartmány se slevou až -50% na Českém kormidlu! A pokud plánujete výlet k moři do Itálie, koukněte do široké nabídky apartmánů a rezidencí. Nabídka Invia také nezklame a vy se tak můžete bezstarostně válet u moře. Třeba do Egypta můžete využít slevu až -60% nebo zkuste dovoleno v Řecku. Doporučujeme využít filtr vlevo, ve kterém si můžete nastavit požadovanou slevu na dovolenou.

Dovolená v horách

Už vás nudí válení se u moře? Zkuste prodloužený víkend ve slovenských Tatrách od 2890 Kč, nabídku tvoří CK Pelikán. Vy si tak můžete užít dovolenou, ať už v Nízkých nebo Vysokých Tatrách. Dále můžete vyzkoušet Alpy v Rakousku nebo Triglavský národní park ve Slovinsku. Objevte úžasné slovinské jezera Bohinjské a Bledké, dále vylezte zajištěnou cestu via ferratu nebo se pustit do adrenalinového zážitku na Zipline. 

Vydáno: 23.7.2019