Den dětí a slevy? Tyto kupóny potěší spíš dospělé

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Jestli potěší slevy na Den dětí více děti samotné, nebo dospělé, kteří díky slevám ušetří, to je otázka. Dětský smích a radost je však něco, za co rozhodně utratit pár stovek stojí. To pochopí jistě každý správný rodič a čas od času své ratolesti dopřeje nějakou novou hračku, oblečení nebo sladkost. Pojďte se tedy podívat, ve kterých eshopech ušetříte.

young-woman-tying-sports-shoe-2022-02-02-04-49-05-utc.jpg

Nové boty o 20% levněji

Zapojit se do oslavy Dnu dětí nezapomněli na CCC, kde naopak vložili do nabídky moc pěkný kupón. Ušetříte s ním krásných 20% a nakoupíte boty nejen pro své dítko, ale také sami pro sebe či pro manžela. Jediný háček je v tom, že musíte koupit alespoň 2 páry, aby vaše sleva platila. To však jistě nebude problém a vyberete si hravě během chviličky. Však stejně byste je musela koupit časem tak i tak.

Minimálně 20% sleva!

Další super nabídku na boty jsme našli na stránkách obchodu eObuv. Pokud se podíváte na jejich sortiment, zjistíte, že je tu opravdu nepřeberné množství obuvi. A hlavně jsou tyto boty díky akci ve slevě! Dvacet procent je zde opravdu minimum a dá se narazit i na 55% slevu, třeba na takové žabky, které se vám jistě budou v létě hodit.

pretty-young-woman-is-standing-next-lilac-bush-en-2021-09-03-02-53-30-utc.jpg

Jaké slevy nabízí Modivo?

Den dětí se promítl i v akcích eshopu Modivo, který nám udělal radost a poslal do světa fajnový 10% kupón. Proč neušetřit pár desítek či stovek korun, když můžete? V nabídce je veškerá móda od triček, přes mikiny, až po různé doplňky, jako třeba batohy, pásky či hodinky. Jen dejte pozor na jednu věc - kód totiž platí pouze v aplikaci.

Vydáno: 31.5.2022