4 tipy, kde nejvýhodněji nakoupit oblečení a boty

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Podzim se blíží a mnoho z nás již kouká po novém oblečení, které by se na toto roční období hodilo. Teplá mikina či kabát jistě přijdou vhod, ale potřeba jsou i kvalitní boty, které se po jedné sezóně nerozpadnou, ale vydrží nám naopak pěkných pár let. To vše a ještě mnohem více najdete v tomto článku, který vás jistě obohatí zase o něco nového.

redhead-girl-in-autumn-park-2022-01-13-20-07-21-utc.jpg

Krásných 25% dolů s Modivo

Parádní akce je teď na eshopu Modivo, kde si můžete nakoupit oblečení za skvělé ceny díky slevě. Kupón, který platí do této neděle, vám zlevní zboží o parádních 25%, nebo přidá 10-15% k již zlevněným kouskům. Využijte této nabídky a kupte si trička, mikiny, bundy a další. Tohoto nákupu nebudete litovat, protože jakmile akce vyprší, bůhví, kdy zase bude na Modivu nová a mohli byste si pěkně počkat.

Super sleva nejen pro sportovce

Každého rozhodně potěší sleva, kterou jsme nyní pro vás našli na Bezvasportu! Konkrétně se jedná o slevový kupón, se kterým si zboží zlevníte o moc pěkných 20% a dostanete se tak s cenou na přijatelnou mez. Nenechte se zmást názvem, v tomto eshopu není zboží určené zdaleka jen pro sportovce, ale na své si přijdou i běžní lidé. Koupit tu můžete klidně i krásné šaty, legíny, bundy či rifle.

Chcete nové boty? Tak běžte do CCC

Kde jinde teď koupit podzimní boty, než v CCC, když mají tak velké slevy? Byla by hloupost nakupovat někde jinde. Uznejte sami - když do neděle koupíte jeden pár bot, druhý máte díky slevovému kódu o 40% levnější. Neničte si zbytečně nohu v botech, které by ještě jednu sezónu "mohli dát" a raději investujte do nových a zároveň tak i do svého zdraví. Klenba vaší nohy vám za to jednou poděkuje.

autumn-leaf-2021-08-26-17-12-43-utc.jpg

Skvělé slevy na Vivantis a šperky s kódem

Ano, čtete dobře. Stačí se podívat do eshopu Vivantis a sami rychle zjistíte, že se to tu slevami jen hemží. Na oblečení tu ušetříte bezvadných 20% a stejnou slevu tu Vivantis nabízí také na vybrané šperky. A které to jsou? Levněji tento týden koupíte diamantové šperky a hodinky a také produkty značky Morellato. Doplňky jsou stejně důležité jako oblečení samotné a dokreslují vaši image, proto se nebojte do nich investovat a hlavně si udělat radost.

Vydáno: 2.9.2022