Zpátky do školy

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Děti se vracejí zpátky do školy a je nutné je náležitě vybavit. Tady se dočtete, jak vybavit své ratolesti a ušetřit své peníze při nákupu školních potřeb. A pro ty, co hledají elektroniku ve slevě nebo ISIC slevy, tak zde taky najdou zajímavou nabídku. 

Back to school

Potřebujete školní potřeby, tužky, pastelky, batohy a další věci do školy? Zkuste nakoupit na Activáček, kde můžete při nákupu uplatnit slevový kód ve výši 150 Kč. A pokud se zaregistrujete do klubu, získáte navíc slevu -5%. Activáček ještě nabízí dopravu zdarma a to již při nákupu nad 1200 Kč. Samotná nabídka produktů pro děti školního věku je opravdu pestrá, však se sami podívejte. A pokud hledáte jenom sportovní batohy, zkuste slevový kód -25% na Hervisu. 

Slevový kód na iPhone a další elektroniku

Back to school v e-shopu Smarty berou opravdu vážně a nabízí na nakousnuté jablko opravdu zajímavé slevy. Třeba na iPhone Xr můžete využít slevový kód v hodnotě -1500 Kč! Dále můžete nakoupit Macy a Ipady, na které uplatníte slevový kód -10%. Pokud vás zajímá příslušenství a sluchátka Beats, tak využijte slevu ve výši -50%. Takový nákup už se vyplatí. 

Bag to school

Chybí vám pořádný bágl na zádech? Zkuste nabídku Footshopu a jejich akci Bag to school, který vám poradí, jak si vyladit outfit na nový školní rok. K nákupu dále můžete využít slevový kód -5%. Můžete vybírat ze známých značek jako VANS, NIKE, adidas a další světoznámé značky. Nyní na Footshop je slevový kód -50% na značku VANS. Alternativní nákup batohů, aktovek a dalších doporučujeme na Bagalio, který se pyšní 99% spokojenými zákazníky. Zkuste to taky a využijte k tomu slevy ve výši -50%.  

Využijte slevy ISIC

Máte kartu ISIC? A víte, že e-shopy jdou kupředu studentům a nabízí slevy na ISIC? Pokud hledáte slevu ISIC na elektroniku, zkuste Datart, kde můžete využít dopravy zdarma při vyzvednutí na prodejně. Kupujte na Alza? Potěšíme vás, zde taky najdete studentské slevy a navíc s dopravou zdarma při nákupu nad 1000 Kč. 

Školy se nejspíš jen tak někdo nevyhne, ale minimálně se může vybavit stylově a ještě k tomu ušetřit pár stovek. 


Vydáno: 3.9.2019