Zachyťte ty nejlepší okamžiky s FotoŠkoda!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Ať už jste zkušený fotograf, nebo se focení věnujete jen chvíli s levnější technikou, tato nabídka vás jistě osloví. Máme tu totiž plno výhodných akcí, které nabízí FotoŠkoda a na kterých ušetříte tisíce.

Fotoaparáty více než o 10000 Kč levněji

Nezáleží na tom, jakou značku preferujete, v tomto eshopu si vyberete cokoliv a ušetříte na mnoha různých modelech. Největší slevu nabízí Panasonic, a to konkrétně kód na 13000 Kč zvýhodnění při koupi modelu Lumix S s vybraným objektivem. Dále můžete využít slevu 5000 Kč na Nikon či Pentax (u toho získáte slevu tím, že odprodáte svůj starý fotoaparát) anebo cashback až 10400 Kč na Canon. Tak co, vyberete si?

Špičkové objektivy, které vás budou bavit

Když už máte kvalitní tělo fotoaparátu, určitě se nevyplatí šetřit na objektivu, ale pořídit si takový, který je ve srovnatelné kvalitě. U FotoŠkoda můžete koupit objektivy Tamron s cashbackem až 2500 Kč, Zeiss Batis v prázdninové akci o 3200 Kč levněji, nebo využít slevu až 5200 Kč na M. Zuiko, kterou dostanete také ve formě cashbacku.

Naučte se správně fotit

Ve fotografování se můžete pořád zdokonalovat a i zkušení fotografové stále zkoumají další nové techniky a možnosti, jak mít svoje fotky ještě lepší. Nastudovat focení z technické stránky, ale také naučit se hledat správnou kompozici a další užitečné tipy vám přinese blog, který je na eshopu k dispozici. Mnoho tipů, rad a článků, které vás budou zajímat se dozvíte právě v něm.

Vydáno: 28.7.2021