Výprodeje zimního oblečení, které právě letí

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Každý skrblík dobře ví, že před Vánoci si nemá zbytečně nic kupovat a raději vyčkávat na slevy a výprodeje, které s Novým rokem začínají nabírat na obrátkách. Obchody mají sklady až moc přeplněné a snaží se tak uvolnit místo pro nové zboží a toho starého se tak zbavují s velkými slevami. Zlevňuje se nejen elektronika, ale také další zboží, mezi které patří i oblečení.

Slevové kódy na módu a lednové výprodeje

Nový rok už byl před 14 dny, ale novoroční výprodeje stále pokračují. Některé e-shopy je označují jako lednové, jiné dokonce ještě stále jako povánoční. Důležité je však to, že v nich můžete narazit na obrovské slevy, které se pohybují až k 60-80 procentům. Třeba takový obchod Modivo nabízí slevy až 60% a do konce týdne navíc i slevový kód v rámci Winter Deals, který vám ušetří krásných 15%. Vemzu vám nabídne podobné výše slev, a to až 60% ve výprodeji a 10% ve formě slevového kódu. Obchod Zalando Lounge nabízí kromě až 75% slev také kód na dopravu zadarmo. A pozor! Ten platí pouze dnes. Posledním obchodem z tohoto módního kvarteta je e-shop Queens. Ten vás nadchne slevami až 80%, které určitě stojí za to si prohlédnout.

Sportovní móda, která právě frčí

Nemusíte být ani sportovec tělem i duší, abyste se mohli oblékat do sportovního oblečení. Někdo se zkrátka ve sportovnějším tričku, mikině či bundě cítí lépe, než kdyby si vybral ledajaký módní kousek. Takové oblečení bývá pohodlné a většinou i funkční, takže dobře odvádí pot a v zimě kvalitně izoluje vaši teplotu a vy se tak budete cítit příjemně. Pěkné slevy v tomto segmentu nabízí Hanibal s jeho novoročními výprodeji až 62% a dále určitě doporučujeme podívat se na nabídku obchodu Husky. Ten má až do konce ledna zimní slevy až 50% a navíc neskutečný slevový kód, kterým při nákupu nad 2000 Kč ušetříte nádherných 400 Kč a to i na již zlevněném zboží!

Vydáno: 15.1.2021