Věrnostní programy a výhody, které nabízejí

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Mnoho e-shopů nabízí pro své zákazníky věrnostní programy, díky kterým lze získat zajímavé slevy. E-shop tím docílí větší loajality svých zákazníků a ti jsou zase rádi, že ušetří. Podívejte se na několik z nich, které nabízí něco opravdu výhodného.

Být věrný v módě se vyplatí

Když porovnáme e-shopy, snadno zjistíme, že v oblasti módy se nejčastěji dá registrovat do věrnostního programu a ušetřit tak část svých peněz. Jako první obchod bychom rádi zmínili Footshop. Tam dostanete k registraci poukázku 200 Kč na nákup nad 2000 Kč, z každého nákupu se vám 10% hodnoty vrátí ve formě voucheru a navíc si můžete vytvářet wishlisty či sledovat svou objednávku. Answear Club nabízí stejnou slevu na podobném principu - získáte 10% zpět v answear bodech, které poté můžete proměnit ve slevu až do výše 50% další objednávky. Podobně je tomu i u Orsay, kde za nasbírané body dostanete poukázku a také jsou pro vás připraveny exkluzivní slevy a akce.

Elektronika a knihy ještě levněji

Jeden z mála e-shopů s elektronikou, který nabízí zapojení do věrnostního programu je Alza. S jejím Alza Premium dostanete dopravu zdarma úplně na vše, exkluzivní slevy, okamžité vyřízení reklamací, přednostní výdej zboží, Black Friday o den dříve a další nadstandardní služby. Členství je zpoplatněno částkou 249 Kč měsíčně, ale pokud nakupujete u Alzy pravidelně, tato investice se vám jistě vrátí. Navíc si jej můžete vyzkoušet na 30 dní zdarma.

Knihy Dobrovský ve svém klubu nabízí také pěkné výhody. Body, které sbíráte zakoupením knih, si můžete proměnit v poukázku s hodnotou až 500 Kč, získáte slevu na narozeniny a svátek a můžete zdarma získat i e-knihu. Oproti tomu Luxor dělí svůj knižní klub na basic a premium, kde můžete využívat trvalou slevu 20% na nakladatelství Euromedia, 50% vstupní slevu, katalog 5x ročně zdarma či slevový kód 20% na zboží Philips.

Zdraví a věrnostní výhody

Víte, že být věrný vám může pomoci k lepšímu zdraví? Teď ovšem nemluvíme o pohlavních nemocech a věrnosti partnerů, ale o oddanosti k vaší lékárně! Mnoho služeb navíc nabízí Dr. Max. Na jeho Kartě výhod získáte slevu až 50% z doplatku na recept, dopravu zdarma, individuální slevové kupóny, speciálně zvýhodněné ceny a ještě mnohé bonusy. Další lékárnou, kterou stojí za to "nepodvádět", je Benu. Ta nabízí výhodnější ceny, slevové poukázky za nasbírané body, slevu na doplatek za recept, ale i hlídání lékových interakcí. Výhodou je, že si můžete založit i rodinnou Benu kartičku, kde se všechny body sčítají a přitom vaši lékárníci neztratí přehled, které léky jaký člen rodiny užívá.

Vydáno: 15.1.2021