Valentýnské slevy (nejen) pro zamilované

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Někdo ho slaví a se svojí drahou polovičkou se na něj dlouho těší, někdo ho zase vůbec neuznává, třeba už jen kvůli tomu, že je to americký svátek. O čem je řeč? Samozřejmě o Valentýnu, svátku všech zamilovaných. My jsme pro vás letos nashromáždili plno slevových kódů, akcí a tipů na dárky v naší valentýnské sekci, tak se na některé z nich pojďme podívat!

Parfémy a šperky

Darovat kvalitní parfém nebo třeba pěkný přívěšek či náramek, to je věc, která udělá každé ženě radost. A my jsme pro vás zjistili, jak to udělat levněji. V Sephoře se můžete porozhlédnout po svůdných vůních se slevou až 30%, nebo si prohlédnout další tipy na valentýnské dárky. Pokud chcete své milované koupit šperky, doporučujeme se mrknout na nabídku Vivantis, kde můžete zavítat do valentýnské sekce a také využít slevový kód 15%. Dalším naším tipem je Smartuj.cz. Ten nabízí promokód 33% na prstýnky z chirurgické oceli, které jsou tak nyní za opravdu super ceny.

Zdraví nade vše

Pokud váš partner vyznává zdravý životní styl, určitě mu místo bonboniéry kupte raději něco, po čem se bude cítit fit! A proto zavítejte do e-shopu Grizly, kde si určitě vyberete mezi jejich tématickými produkty se slevami až 20%. Různé cesty vedou k lepšímu zdraví a nezapomeňte, že k němu přispívá také pravidelný sex. A obchod Sexíček shop nyní nabízí kód na neskutečnou 50% slevu, díky které budete zdraví jako řípa. Za takové ceny se s vaším partnerem můžete v oblasti erotiky vyřádit do sytosti a přitom za vaše hračky pro dospělé nezaplatíte zdaleka tolik.

Dovolená jako nejlepší dárek

Kanáry, Seychely, Dubaj, Zanzibar... zní to jako váš společný splněný sen, se na jedno z těchto míst podívat? Už nemusíte jen snít. Pokud se rozhodnete proměnit své myšlenky v realitu, stačí si koupit letenky a za chvíli už můžete vyrážet za exotikou a zaslouženým oddechem. Velice výhodné nabídky má Pelikán a ceny se pohybují opravdu nízko - třeba na Seychely se dostanete již od 12890 Kč a na Kanárské ostrovy od pouhých 1986 Kč! Tak šup, rychle sbalit plavky, nasadit sluneční brýle a jde se vyrážet :-)

Vydáno: 8.2.2021