Podzimní výprodeje a slevy 2020

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Ač to tak podle počasí dosud nevypadalo, podzim už je tu. My vám zde však přinášíme tipy na zajímavé slevy, kupóny a výprodeje, které vám toto pochmurné období jistě zpříjemní.

Koupit si plavky na podzim? S touto slevou se to vyplatí!

Přijde vám nelogické si kupovat plavky v období, kdy je jisté, že je ještě dlouho dobu nevyužijete? Uznáváme, že je to trochu zvláštní. Na druhou stranu se nyní obchody zbavují svých zásob a nabízí tak zákazníkům slevy, na které byste jindy nenarazili. Podívejte se třeba na obchod Astratex. Ten nabízí plavky ve výprodeji až 70%. Navíc zde můžete využít slevový kód ve výši 10%, který lze uplatnit i na již zlevněné zboží. To však stále není vše! Astratex vám z této objednávky ještě 8% peněz vrátí ve formě cashbacku. V součtu tak jde o opravdu ojedinělou slevu, kterou by bylo škoda nevyužít.

Vybavení do bytu jedině s 4Home

Pokud potřebujete pořídit do bytu vybavení, nebo třeba jen toužíte po nové zajímavé dekoraci, podívejte se na stránky obchodu 4Home. Ten nabízí vše, na co si jen vzpomenete - bytový textil, doplňky a dekoraci či spotřebiče do kuchyně. Navíc zde můžete využít slevový kód 20% na produkty Tescoma, nebo kupón na slevu 5% či promokód na 75 Kč. Podívejte se také na do výprodejové sekce, kde naleznete ve slevě přes 700 produktů! Slevy se zde pohybují kolem 45%, ale dosahují mnohdy i vyšších hodnot. Neváhejte tedy a běžte tento výprodej prozkoumat, dokud tu je.

Další podzimní slevy

Výše uvedené slevy vám nestačily? Pokud tomu tak je, nevěšte hlavu. Na našich stránkách naleznete ještě mnoho dalších slev, které jsou neméně zajímavé. Prohlédněte si slevy v naší podzimní sekci, kde naleznete veškeré akce, které se vážou na toto období.

Vydáno: 25.9.2020