Podzimní móda 2019

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Podzim je tady! A s ním nové kolekce oblečení různých značek. Koukněte na aktuální trendy a zároveň využijte promo akce a slevové kódy, aby jste ušetřili na svém nákup. 

Deichmann slevový kód až -200 Kč

Plánujete nákup podzimní nebo zimní obuvi na Deichmann? Nenechte si ujít slevové kódy ve výši až -200 Kč. Dámy jistě ocení podzimní inspiraci v podobě kotníkové obuvi Chelsea, která je stále in. A pokud nakupujete radši na ZOOT, tak využijte do konce září slevový kód -10%. Nově nabízí dopravu zdarma bez omezení, otevírají nové výdejny Radosti a také vrácení zboží zdarma. Samozřejmostí jsou nové podzimní kolekce oblečení. Není to skvělé? 

Babí léto na BIBLOO a slevový kód -20% 

BIBLOO přichází s kolekcí podzim/zima 2019, která vás zahřeje stylově. V nabídce najdete všechny druhy oblečení do chladných a vlhkých dnů pro ženy, muže i děti. K nákupu můžete využít nyní slevový kód -20% na podstránce Babí léto. Ale spěchejte! Akce je časově omezená. 

Někdo se připravuje na podzim a někdo..

Nakupuje plavky! Jestli se připravujete na exotickou dovolenou, zkuste nabídku plavek na Astratex, kde nyní probíhá výprodej kolekce 2019. Zde můžete uplatnit slevový kód -10% a to po celý rok. 

Vydáno: 11.8.2019