Nejlevnější lékárny a co si nezapomenout vzít na dovolenou

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

V lékárnách si již dávno nemusíme chodit vyzvednout jen léky, když jsme nemocní. Prodávají se tu i kosmetické přípravky, ochrana proti slunci, vitamíny, výživové doplňky a další produkty, které jistě oceníte. Pojďte se podívat, kde si nakoupíte nejlevněji a třeba se dočkáte i slevového kódu. Tak hurá na to!

pharmacist-scanning-price-2021-09-04-12-18-41-utc.jpg

Parádní letní slevy s Dr. Max

Dr. Max je stálicí mezi nejlepšími lékárnami a nabízí pravidelně výhodné akce a slevy. A co má nyní levnější, než ostatní lékárny? Využít můžete třeba 30% slevu na Nuance, jež nabízí ženami velmi ceněné krémy, které omlazují, napínají kůži, hydratují, zvláčňují a vyživují pleť. Dále tady koupíte se slevou až krásných 40% zdravé potraviny značky Wolfberry. Prozkoumejte všechny slevy Dr. Maxe a zjistěte, co všechno ještě nabízí výhodněji!

Slevový kód na lékárnu? Jedině v Benu

Jediná lékárna, na kterou jsme objevili slevový kód, je Benu. Garantujeme vám, že v ní pořídíte všechno, na co jen pomyslíte a brzké doručení je zde samozřejmostí. Navíc se slevovým kódem 5% ještě ušetříte nějakou tu korunku k dobru. Nezapomeňte se také porozhlédnout, co všechno je nyní zlevněno ve velké letním výprodeji, který dosahuje až 40% slev. Benu také disponuje akcemi 2+1, které nyní platí například pro značku Eucerin či Pharma Activ.

fiolent-crimea-sea-landscape-2022-02-02-03-49-12-utc.jpg

Co za léky si sbalit s sebou na dovolenou?

Pokud se letos chystáte k moři, rozhodně nepodceňte i dobře vybavenou lékárničku, která dává jistotu, že se v případě nepříjemných zdravotních komplikací o sebe dokážete postarat. Základem jsou náplasti, které nezaberou téměř žádné místo a jsou lehoučké. Dále si přibalte paralen, léky proti průjmu, sterilní obvaz s polštářkem, gázu, vatu, pružné obinadlo, nůžky, pinzetu, dezinfekci, ale také repelent, ochranu proti slunci či gel na štípance od hmyzu. Zdá se vám toho moc? Všechny tyto věci se vám mohou hodit a i když je pravděpodobnost využití malá, je lepší je s sebou mít. A kde je koupíte nejlevněji? Přece ve výši zmíněných eshopech Dr. Max a Benu.

Vydáno: 4.8.2022